Google fremviser Pixel 7 – sådan ser den ud

Google har fremvist billeder af den næste Pixel-telefon, der kommer senere i år. Se de officielle billeder fra Google af Pixel 7 her.

Google fremviser Pixel 7 – sådan ser den ud

Om Google Pixel 7-telefonerne officielt kommer til Danmark i år kan vi desværre ikke svare på, men vi kan til gengæld vise billeder af dem. På Googles udviklerkonference, Google I/O, har søgegiganten netop løftet sløret for designet på Pixel 7, som kommer senere i år. Se billederne herunder – og de få informationer om dem, som Google har afsløret.

Læs også: Googles Pixel-telefoner tættere på dansk lancering

Et velkendt design på Pixel 7

Designet på Pixel 7 er ikke meget anderledes end sidste års Pixel 6-telefoner. Her finder man stadig de visir-lignende kameramodul på bagsiden – men i et forbedret udgave, hvis du spørger os.

Selve kamerahuset er denne gang udført i blankpoleret aluminium, , som løber lige ind i rammen på begge sider, for et mere integreret look. Kameraudskæringerne i aluminium er også meget tydelige, for et dristigere, endnu mere genkendeligt udseende end hvad sidste års Pixels gik med.

Nedenfor er Googles fremviste billeder af Pixel 7:

Nye bedre kameraer i Pixel 7?

Pixel 7 har to bagkameraer, og 7 Pro har tre, så på den front kommer tingene ikke til at ændre sig. Spørgsmålet er dog, om Google Pixel 7 vil blive udstyret med mere kapable kameraer og igen indtage pladsen som den foretrukne kameratelefon.

Derudover vil Pixel 7 få en ny generation af Googles Tensor-chipset, der sandsynligvis vil byde på endnu mere hestekræfter.

Pixel 7 og 7 Pro vil selvfølgelig komme med Android 13, der lanceres på samme tid som de to telefoner.

Hvornår kommer Pixel 7?

Google Pixel 7 lanceres senere i år. Typisk foregår Googles lanceringer til oktober. Her lanceres samtidig Pixel Watch og Android 13.

Læs også: Google bekræfter Pixel Watch – kommer til efteråret