Motorola Defy er en holdbar telefon til aktive og håndværkere

Den nye Motorola Defy er godt sikret mod støv, fugt og stød og dermed perfekt til håndværkere og aktive brugere - og får skarp pris.

Motorola Defy er en holdbar telefon til aktive og håndværkere

Leder du efter en ultra holdbar telefon, så kunne den nye Motorola Defy være et godt bud. Motorola Defy er sikret mod støv, vand, stød og hvad du ellers kan finde på at kaste efter den. Motorola kalder Defy for “ny æra af robuste mobiltelefoner”. Her er alt du skal vide om Motorola Defy.

Er du til ekstrem sport, er du håndværker eller vil du bare have en mobiltelefon, som holder til lidt af hvert, så kunne den nye Motorola Defy være et oplagt valg. Den kommer med en IP68-certificering, et tykt lag Corning Gorilla Glass Victus, den opfylder militærstandarden MIL SPEC 810H og den går ikke på kompromis med hverken ydelse eller batterilevetid.

Se også: De bedste holdbare telefoner

En utroligt holdbar telefon – til alle

Pakket ind i en holdbar dobbeltforseglet skal, som modstår fugt, stød og støv, så skulle Defy kunne holde til nærmest alt. Motorola skriver, at den uden problemer klarer nedsænkning i 1,5 meter dybt vand i 35 minutter, et fald fra 1,8 meters højde og kan modstå ekstreme temperaturer og har gennemgået omfattende vibrations- og faldtest.

Ifølge Motorola har 34% af forbrugerne ødelagt eller beskadiget deres smartphone i løbet af de sidste tre år, og den bekymring slipper man for med Defy. Og i en verden, hvor hygiejne er vigtigere end nogensinde, er det betryggende, at telefonen tåler, at du vasker den lige så ofte, som du vasker dine hænder.

Motorola Defy
Motorola Defy

Se også: De bedste håndværkertelefoner til byggepladsen

Har ikke glemt den gode smartphone

Heldigvis har Motorola ikke glemt, at forbrugerne også gerne vil have en god smartphone, ikke kun en holdbar en. Derfor kommer Defy med fornuftig ydelse, lang batteritid og et kapabelt kamera.

Under motorhjelmen sidder en Snapdragon 662, 4G RAM og 64 GB lagerplads, som kan udvides med et MicroSD-hukommelseskort. Batteriet er på hele 5.000 mAh og holder op til to dage. Den oplades hurtigt med en 20W-hurtigoplader.

Skærmen er på 6,5 tommer i HD-opløsning og kan benyttes med fugtige og våde fingre. Den er beskyttet af et 0,7 mm tykt Gorilla Glass Victus.

For at vise at dette er en telefon til de aktive, så kommer den med en rem i æsken.

Pris på Motorola Defy

Motorola Defy kommer til Danmark i de kommende uger, og den får en vejledende pris på 329 euro. Den danske pris på Motorola Defy afsløres senere. Den kommer i farverne Forged Green og sort.

Se også: De bedste priser på Motorola-telefoner