Nokia afslører nye topmodeller den 26. februar

Nokia har kun givet en forsmag på, hvad der er i vente. Den 26. februar følger nemlig flere annonceringer af, hvad der ventes at være nye topmodeller.

Nokia afslører nye topmodeller den 26. februar

Det nye, finske firma HMD overraskede alt og alle, da det i søndags, ud af den blå luft, lancerede Nokias første comeback-smartphone med Android som styresystem: Nokia 6.

Der var dog blot tale om en model i mellemklassen, der ikke just udfordrer konkurrenternes topmodeller, og som udelukkende sælges hos en enkelt kinesisk forhandler.

Læs også: Nokia lancerer første Android-smartphone – men kun i Kina

Den eller de egentlige topmodeller, som skal markere comebacket af Nokia-navnet, lader nemlig fortsat vente på sig. Det har været uvist, præcis hvornår disse topmodeller vil blive vist frem, men datoen behøver du ikke længere spekulere over.

Nyheder fra Nokia dagen før Mobile World Congress

I et opslag med en tilhørende video på Facebook, som egentlig omhandler den nye Nokia 6-smartphone, tilføjer Nokia til sidst følgende: »Flere annonceringer følger den 26. februar… Gem datoen!«

Et kig på, hvad der sker i mobilverdenen den 26. februar og dagene omkring, giver en klar idé om, at der her er tale om annoncering af mindst én topmodel. Det er nemlig dagen før verdens største mobilevent, Mobile World Congress 2017, skydes i gang, og blandt mobilproducenter er der tradition for at stjæle rampelyset netop dagen før, hvor en eller flere topmodeller typisk afsløres – og Nokia ser ud til at følge præcis samme opskrift.

Læs også: Nokias to Android-smartphones først klar i starten af 2017

At Nokia løfter sløret for sine topmodeller den 26. februar kommer heller ikke som den store overraskelse set i lyset af, at Nokias direktør, Rajeev Suri, teasede for netop dette tilbage i oktober måned.

Rygterne om Nokias kommende smartphones er fortsat noget uklare. Senest har det dog lydt, at Nokia vil lancere fire forskellige smartphones i løbet af 2017, hvor den første model, Nokia 6, altså så dagens lys i søndags. Det forlyder endvidere, at Nokias portefølje af smartphones vil spænde mellem skærmstørrelserne 5” til 5,7” samt opløsningerne Full HD og op til den højere QWHD-opløsning.