Nu kan mobiltelefoner oplades fuldt på under 10 minutter

Skal du hurtigt ud af døren, men mangler strøm på mobilen? Det er intet problem for denne smartphone, der oplades fra 0-100 procent på under 10 minutter.

Nu kan mobiltelefoner oplades fuldt på under 10 minutter

Lynopladning af mobiltelefoner og andre gadgets er utroligt praktisk. Slut er det med uovervåget opladning om natten og at skulle mangle strøm på vej ud af døren. De seneste år er lynopladning blevet både hurtigere, sikrere og med mindre slitage på mobilernes batteri. Dog er producenterne ikke færdige med at imponere os, for nu er vi oppe på voldsomme 240 Watt, der oplader et 4.600 mAh batteri på under 10 minutter.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Ultrahurtig opladning

Vi er efterhånden der, hvor beskrivelsen lynopladning ikke er fyldestgørende, når en mobiltelefon kan oplades fra 0-100 procent på under 10 minutter. Ultrahurtig opladning passer vidst bedre, når Realme sætter deres nye GT Neo 5 i stikkontakten.

Den nye smartphone fra Realme introducerer 240 Watt opladning. Indtil nu er det OnePlus, der herhjemme har tilbudt den hurtigste opladning med deres OnePlus 10T. Med OnePlus 10T og dens hurtige 150 Watt SuperVOOC-opladning, der lover en fuld opladning på blot 19 minutter.

Det er dog ingen sammenligning med den nye Realme GT Neo 5, der lover en voldsom forbedring af opladningstiden. De smider 100 Watt oveni de 150, som OnePlus 10T stadig kan imponere os med. Nu er vi altså oppe på 240 Watt, der i kombination med en ret stor strømadapter, oplader dens 4.600 mAh batteri fuldt på 9 minutter og 30 sekunder.

Realme GT Neo 5
Realme GT Neo 5

50 procent strøm på 4 minutter

240 Watt-opladning på Realme GT Neo 5 giver den på kun 1 minut og 20 sekunder 20 procent strøm. Når den har siddet i opladeren i 4 minutter, er den opladt til 50 procent.

Realme GT Neo 5 er foreløbig kun annonceret til det kinesiske marked. Der er dog i dag rig mulighed for at købe mobiltelefoner fra Realme i Danmark, så vi forventer også at den nye GT Neo 5 kommer hertil på et tidspunkt. Ikke nok med det, så vil det helt sikkert på andre producenter til at kigge nærmere på deres (langsomme) opladning.

Realme GT Neo 5 har en 6,74 tommer 144Hz OLED-skærm og kører sidste års flagskibsprocessor fra Qualcomm, Snapdragon 8 Plus Gen 1. Der er tre bagkameraer med en hovedsensor på 50 megapixel.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner