Nu styrtdykker prisen på Samsung Galaxy S III

Ønsker du dig en Samsung Galaxy S III så er det nu du skal slå til. Telefonens pris har nået et lavpunkt.

Nu styrtdykker prisen på Samsung Galaxy S III

Hvornår skal jeg købe, for at spare mest? Det spørgsmål er ikke altid let at svare på, men nu giver en prisanalyse svaret, i hvert fald når det drejer sig om Samsung Galaxy S III, sidste års topmodel fra verdens største mobilproducent.

Natten til fredag den 15. marts blev Samsung Galaxy S4 præsenteret i New York. Produktet der skal afløse S III når butikkerne i Danmark lørdag den 27. april, og det har påvirket prisen på forgængeren i nedadgående retning.

 – Salgsstarten på Galaxy S4 er rundt om hjørnet

Prisguiden Mobilpriser.dk har analyseret prisudviklingen på Galaxy S III i perioden fra 1. november 2012 til 16. april 2013. Kurven viser ikke overraskende en prisudvikling, der gradvist er gået nedad siden årsskiftet, med små udsving undervejs.

Samsung Galaxy S IIII, prisudvikling
Her ses grafen over den gennemsnitlige prisudvikling fra 1/11 2012 frem til 16. april 2013.

Nyt prismæssigt lavpunkt

Telefonen passerede for få dage siden et historisk lavpunkt og er efterfølgende steget en smule igen.

Analysen er baseret på gennemsnitsprisen i perioden, blandt alle de forhandlere, som har haft telefonen til salg via Mobilpriser.dk. Den viser således tendensen i prisudviklingen – og den er god, for forbrugerne.

Gennemsnitsprisen blandt alle forhandlere var den 16. april 2013 nede på 3.718 kroner mod over 4.200 kroner i november 2012.

Samsung Galaxy S IIII, prisudvikling
Her ses mindstepriserne på Samsung Galaxy S III over den seneste periode.

Under 3.000 kroner

Køberne kan glæde sig over, at Galaxy S III er helt nede på omkring 2.799 kroner uden abonnement, hvilket er historisk billigt. Det er Goblue.dk der er prisvinder her.

 – Se dagsprisen på Samsung Galaxy S III

Tilbage i begyndelsen af november, var Telekæden det billigste sted at købe Samsung Galaxy S III, da den her kostede 3.549 kroner, altså en besparelse på 750 kroner.

Til sammenligning koster den billigste Samsung Galaxy S4 ned til omkring 4.980 kroner.

 
Læs også:
– Stor gennemgang af Samsung Galaxy S4

Sagen fortsætter

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/4/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen Mobilsiden.dk har haft besøg af Samsung Galaxy S 4 – Næste artikel om temaet finder du her. De sidste nyheder om emnet finder du her.