Nye billeder viser Samsung Galaxy S9 frem

Nye renderinger viser, hvordan Samsungs kommende flagskib, Galaxy S9, kommer til at se ud.

Nye billeder viser Samsung Galaxy S9 frem

Det er så småt ved at være tid til, at sydkoreanske Samsung løfter sløret for næste års topmodel, Galaxy S9 og S9+, og som altid er der længe før blevet lækket informationer om og billeder af telefonerne.

Læs også: Knivskarpe billeder af Samsung Galaxy S9 og S9+ lækket

Nu er et sæt nye billeder dukket op, som viser hvad du kan forvente på designfronten. Det er firmaet Ghostek, som sælger mobilcovers, som har afsløret såkaldte renderinger – 3D-billeder – af Samsung Galaxy S9 på dets webshop.

Samsung Galaxy S9
Foto: Ghostekproducts.com

Netop Ghostek har før afsløret billeder af topmodeller før tid. Det skete blandt andet forud for lanceringen af Samsung Galaxy Note 8Samsung Galaxy S8 og LG G6, hvor billederne viste sig at være nogenlunde præcise med kun små detaljer, der afviger fra den ægte vare.

De nye billeder af Samsung Galaxy S9 er blevet spottet af mediet Forbes, og det ene sæt af billederne er da også fortsat at finde på Ghosteks webshop. Begge sæt billeder kan ses i denne artikel. På de første renderinger ses Galaxy S9 uden et cover, hvor vi altså får alle detaljerne at se. Her ses et design, som matcher det, som Twitter-tipsteren OnLeaks i sidste uge kunne afsløre.

Grundlæggende minder designet altså rigtigt meget om dette års flagskibe, Galaxy S8 og S8+. Den største forskel er de mindre ændringer på bagsiden, hvor fingeraftrykslæseren er flyttet ned under kameraet i stedet for at have plads til højre for det. Dermed bliver det noget lettere at låse telefonen op med fingeren i næste års Samsung-flagskibe. På billederne ses det også, at Samsung holder fast i porten til at tilslutte jackstik. Galaxy S9 og S9+ står altså umiddelbart til kun at blive en mindre opgradering af Galaxy S8 og S8+.

Læs også: Samsung Galaxy S9 benchmark-ydelse lækket

Ud fra tidligere lækkede oplysninger ved vi, at Galaxy S9 og S9+ får en anelse mindre skærme end Galaxy S8 og S8+: 5,65” og 6,1” i forhold til 5,8” og 6,2” i Galaxy S8 og S8+. Størrelsesmæssigt bliver de derfor også noget nær identiske.

Samsung Galaxy S9+ får dog en relativt stor nyhed. Den bliver nemlig udstyret med et dualkamera som den eneste model, hvor det formentlig bliver et sæt i stil med det i Galaxy Note 8: altså to sensorer på 12 megapixel, som begge er udstyret med optisk billedstabilisering.

Hidtidige rygter peger desuden på, at Galaxy S9 og S9+ bliver de første to mobiler med Qualcomms kommende Snapdragon 845-processor. Det bliver dog ikke relevant i Danmark, da Samsung benytter sine egne, tilsvarende Exynos-processorer i de internationale udgaver af dets mobiler. I den forbindelse har Samsung så sent som i fredags løftet sløret for den nye topprocessor, Exynos 9810, som ventes at få debut i Galaxy S9 og S9+.

Samsung vil angiveligt tease for Galaxy S9 og S9+ ved næste års CES-messe, som finder sted den 8. til 12. januar. Den egentlige afsløring af telefonen ventes dog at finde sted den 27. februar i forbindelse med Mobile World Congress 2018, som også er lige om hjørnet.