Officielt: Samsung Galaxy Note 7 er tilbage i handlen

Nu skyder Samsung gang i Galaxy Note 7 salget igen. I Danmark skal vi dog vente lidt endnu.

Officielt: Samsung Galaxy Note 7 er tilbage i handlen

Samsungs problembarn, Galaxy Note 7, har haft en svær fødsel. Mobilen fejler intet, og har høstet stor ros for sine mange features – men issues med et brandfarligt batteri, har tvunget mobilkæmpen til at trække de første 2½ millioner enheder tilbage fra markedet.

Efter en periode med ombytninger af de ramte enheder, er Samsung nu officielt klar til at sælge og levere til nye kunder. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

De første nye Note-købere bliver i hjemlandet Sydkorea, hvor enheden har været til salg siden den 1. oktober.

Mobilens comeback på markedet blev fejret med indvielsen af flere Note 7 ’Experience Zones’, kæmpemæssige boder spredt i landet, hvor interesserede kan prøve de nye Note-funktioner af.

Læs også: Samsung: Derfor fejler batteriet i Galaxy Note 7

Kommer senere til Danmark

Samsung oplyser ikke, hvornår den danske model vil være at finde i forretningerne herhjemme. Hos flere danske elektronikforretninger lyder beskeden, at de første enheder vil lande omkring slut-oktober og starten af november.

Se også: Samsung pressede på for tidlig Note 7-lancering, men endte i krise

Køber du en Galaxy Note 7, er det vigtigt at du sikrer dig, at din model ikke er stammer fra serien med det brandfarlige batteri. Det gør du, ved at følge vejledningen her.