OnePlus 7, 7 Pro og 7T Pro får opdatering med flere forbedringer

De tre mobiler, OnePlus 7, 7 Pro og OnePlus 7 Pro modtager nu en opdatering med flere forbedringer samt januars sikkerhedsopdatering.

OnePlus 7, 7 Pro og 7T Pro får opdatering med flere forbedringer

OnePlus er nu klar med endnu en opdatering, denne gang til flere af deres mobiltelefoner. De hurtige har nok bemærket, at OnePlus 7T ikke er blandt de opdaterede modeller, men i stedet er det 7, 7 Pro og 7T Pro, der får lidt kærlighed i denne omgang.

Se også: De bedste priser på OnePlus 7T

Bedre RAM-styring

Opdateringen rulles ud i hele vejen, så har du ikke allerede fået en påmindelse, så kan du manuelt søge efter den nu. Det skal dertil siges, at opdateringen rulles ud i bølger, så kan du ikke fremsøge den, så skal den nok dukke op. Grunden til dette er, at skulle opdateringen indeholde kritiske fejl, så kan OnePlus stoppe udrulningen på et tidligt stadie.

Opdateringen indeholder flere forbedringer til de tre mobiler.

Her er et overblik over nyhederne:

  • Optimeret RAM-styring
  • Bedre “slukket skærm” understøttelse af en række apps
  • Ny funktion der minder om privatlivs-indstillinger
  • Forbedret systemstabilitet
  • Sikkerhedsopdatering fra januar

Der står desværre ikke noget om denne opdatering til OnePlus 7T, men mon ikke den dukker op ganske snart.

Læs også: OnePlus 8 læk: Det første billede af den

OnePlus 8 kommer i tre udgaver

OnePlus’ næste serie af mobiltelefoner bliver lanceret før vi ved det, og der er allerede masser af troværdige rygter om dem. For første gang nogensinde kommer der tre modeller; en OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og en billigere OnePlus 8 Lite.

Ifølge rygterne dropper OnePlus denne gang pop-up kameraet, til fordel for hole-punch udskæring i skærmen. Helt imod trenden, så kunne skærmene denne gang blive mindre. Angiveligt krymper OnePlus 8 Pro, fra 6,67 tommer i 7T Pro, til 6,5 tommer.

Ligesom i Samsungs nye Galaxy S20-serie, så kommer OnePlus 8-serien også med 120 Hz-skærme, som faktisk er lavet af Samsung. Der kommer også forbedringer til kameraet, blandt andet med tilføjelsen af en ToF-sensor, der sørger for bedre afstandsmåling i billeder, hvilket benyttes til fx baggrundssløring.

Til sidst, men ikke mindst, så kunne OnePlus 8 komme i rene 5G-versioner. Det vil sige, at der ikke længere vil være både en 4G-udgave, men de alle får 5G-modem. Måske OnePlus endelig er blevet klar til at tilføje trådløs opladning? Vi krydser fingre.

Læs også: OnePlus: Sådan gør vi mobilkameraet bedre