Opdatering gør Samsung S23 Ultra bedre til at tage billeder i mørke

Samsung er klar til at rulle opdatering ud til Galaxy S23 Ultra, der skal gøre kameraet bedre til at tage billeder i mørke.

Opdatering gør Samsung S23 Ultra bedre til at tage billeder i mørke

Samsung lader til virkelig at ville klemme alt ud af Galaxy S23 Ultra, som de overhovedet kan, især når det gælder kameraet og den generelle oplevelse af telefonen.

Der er allerede kommet en stor opdatering af kameraet, og ifølge rygterne er der mere i samme stil på vej.

Se også: Hvordan finder man den bedste kameramobil?

Flottere billeder under dårlige lysforhold

For ikke så længe siden fortalte Ice Universe, at Samsung arbejdede på en rettelse af glorieeffekten i HDR, og nu hævder leaksteren, at han også har set en beta-opdatering, der giver bedre resultat ved dårlige lysforhold.

Begge forbedringer kommer formentlig i den samme OTA-opdatering.

Hans oplysninger nævner ikke noget om, hvad det er, der er blevet forbedret ved fotooplevelsen i dårligt lys, men vi behøver nok ikke vente så længe på at finde ud af det. Det er allerede maj måned, og opdateringerne kan meget vel komme med i næste sikkerhedsopdatering fra Google.

Se også: Bedste kameramobil

Har tendens til at lyse for meget op i mørke

Samsung Galaxy S23 Ultra er i forvejen Samsungs bedste kameramobil og den tager faktisk rigtig gode billeder i mørke. Den har dog en tendens til at lyse mørkebilleder for meget op, så man faktisk ikke får gengivet den stemning, der er omkring en i virkeligheden – billeder taget i mørke har en tendens til at blive unaturligt lyse.

Man vil naturligvis gerne kunne se det, der er på billedet, men der er også en grænse for, hvor lyst et billede må være, når det er taget i mørke. Et billede handler ikke kun om at man kan se alt tydeligt, men også om at fange den stemning, der er.

Det bliver interessant at se, om det er noget, Samsung går ind og retter på.