Oppo opper sig på Android- og sikkerhedsopdateringer

Når Oppo kommer til Danmark næste år bliver det med lovningen om flere og hurtigere Android- og sikkerhedsopdateringer til deres mobiltelefoner.

Oppo opper sig på Android- og sikkerhedsopdateringer

Smartphoneproducenten Oppo, der officielt kommer til Danmark i 2023, vil fremover være endnu bedre til at opdatere deres mobiltelefoner.

ColorOS 13, der er seneste Android-opdatering fra Oppo og baseret på nyeste Android 13, blev introduceret den 18. august. Oppo har gjort en indsats for at få opdateringen hurtigt ud til eksisterende telefoner, og det er blevet til den hurtigste udrulning af en ny ColorOS-version hidtil. Sammen med denne gode nyhed fortæller Oppo, at de vil udvide softwaresupporten til udvalgte mobiltelefoner fra 2023.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Fire Android OS-opdateringer til Oppo-telefoner

Planen er at tilbyde fire Android OS-opdateringer og 5 års sikkerhedspatches til specifikke premium-modeller. Når der kommer en ny Oppo-telefon til Danmark i 2023 med Android 13 ombord, vil den altså få både Android 14, 15, 16 og 17. Derudover vil den modtage sikkerhedsopdateringer i fem år.

Dette matcher det tilsagn, som OnePlus gav tidligere i år. Samsung var den første til at tilbyde denne opdateringsplan. Underligt nok halter Google, virksomheden bag Android, bagefter med kun tre OS-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer.

ColorOS 13 er skrivende stund blevet rullet ud til 33 Oppo-modeller internationalt, hvilket er mere end nogen anden tidligere version (50 % mere end ColorOS 12, for eksempel). Det har gjort det muligt at nå ud til tre gange flere brugere end ColorOS 12 gjorde i løbet af de første fire måneder efter afsløringen.

Det gør ColorOS 13 til den største og hurtigste opdateringsudrulning i ColorOS-historien.

Hvornår Oppo kommer til Danmark i 2023 og med hvilke modeller det bliver, ved vi desværre ikke endnu. Men det er selvfølgelig noget vi deler med jer læsere, så snart vi har mere information.

Se også: Oppo investerer 10 milliarder kroner i OnePlus