Overblik: Største nyt fra IFA-messen, Note 7 tilbagekaldt, Honor 8 til test

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik.

Overblik: Største nyt fra IFA-messen, Note 7 tilbagekaldt, Honor 8 til test

Europas største elektronikmesse, IFA, er i fuld sving, og med denne følger en stribe nyheder fra blandt andre, Samsung, Sony, Huawei og mange flere. Se de vigtigste nyheder herunder.

Samsung Gear S3 er officiel i varianterne Classic og Frontier

Onsdag aften har Samsung løftet sløret for producentens nye smartwatch: Gear S3, som kommer i to forskellige varianter – en klassisk og en mere sporty.

Sony Xperia XZ og X Compact lanceret med ny kamerateknologi
Ved IFA-messen afslører Sony de to smartphones Xperia XZ og Xperia X Compact, der begge kommer med den nye såkaldte triple image sensing-teknologi.

Billeder af Sony Xperia XR og Xperia X Compact ude før tid
Sony ventes at lancere Xperia XR og Xperia X Compact senere på dagen. Før Sonys event er nye billeder af begge smartphones dog sluppet ud.

Sony Xperia X Compact på vej: Se første billede her
Sony vil gentage succesen med de tidligere Compact-modeller. Et billede af en ny Xperia X Compact-model er nemlig dukket op.

HTC gør det igen: Ny iPhone-klon på vej
HTC lancerer snart en ny One A9s, der ligner iPhone 6s endnu mere end det var tilfældet med sidste års One A9. Se de første billeder af iPhone-klonen her.

HTC One A9s er officiel: Billigere og skrabet One A9
HTC er klar med den nye smartphone One A9s, der skal følge op på sidste års One A9. Specifikationerne er blevet dårligere, men prisen er til gengæld faldet.

Mens alles øje er rettet mod Berlin, døjer Samsung med voldsomme problemer med den anmelderroste Galaxy Note 7, hvis batteri til tider eksploderer. Selskabet har derfor tilbagetrukket de første modeller og udsat lanceringen:

Eksplosivt batteri bremser Galaxy Note 7
HTC er klar med den nye smartphone One A9s, der skal følge op på sidste års One A9. Specifikationerne er blevet dårligere, men prisen er til gengæld faldet.

Officielt: Samsung Galaxy Note 7 tilbagekaldes i hele verden
Efter problemer i batteriet med Samsung Galaxy Note 7 er Samsung nødsaget til at tilbagekalde telefonen i hele verden. Samtidig standses al salg.

Der er til gengæld godt nyt på vej angående afløserne til Googles Nexus-telefoner, med mulige navne, lanceringsdatoer og andet nyt om de to spændende smartphones.

Googles to topmodeller får navnene Pixel og Pixel XL
Google er færdig med at navngive sine egne produkter ‘Nexus’. De to kommende smartphones fra Google får i stedet navnene ‘Pixel’ og ‘Pixel XL’.

Googles Pixel-smartphones og 4K-Chromecast lanceres 4. oktober
Google ventes at lancere sine to nye Pixel-telefoner (tidligere kendt som Nexus) sammen med en 4K-Chromecast og andre spændende sager den 4. oktober.

Huawei Honor 8
Foto: Mobilsiden.dk

Ugens tests og anmeldelser

Huawei Honor 8 – Det friske alternativ [TEST]
Huaweis datterselskab, Honor, er klar med en ny toptelefon: Honor 8. Den bliver som selskabets øvrige telefoner yderst stærk til prisen.

Jabra Sport Pulse Special Edition – Genialt, når det spiller [TEST]
Anmeldelse: få både pulsmåler og trådløs lyd i en og samme enhed med Jabra Sport Pulse. Det virker!

Samsung Galaxy Tab Pro S – Mest en tablet [TEST]
Samsung Galaxy TabPro S er selskabets første laptop-tablet hybrid. Men den er mest en tablet.