Russisk luksusmærke lancerer iPhone med analogt ur på bagsiden

Hvis du alligevel betaler 13.000 kroner for en iPhone, så kan du lige så godt opgradere til en luksusversion fra russiske Caviar. Prisen? - 46.500 kroner... Plus afgifter.

Russisk luksusmærke lancerer iPhone med analogt ur på bagsiden

Prisen på Apples seneste topmodel er blevet diskuteret vidt og bredt, siden lanceringen i sidste måned. Mange mener, at den amerikanske elektronikgigant presser prisen unødvendigt højt op, og 13.000 for topmodellen er da også en anseelig sum penge.

Læs også: Putin i guld til iPhone

I Rusland har man et lidt anderledes syn på penge. De fleste forbinder Caviar med eksklusive fiskerogn der tit sælges til en svimlende kilopris. Men Caviar er også et et eksklusivt mærke, der får Apples iPhones til at ligne discountprodukter, vel at mærke inden Caviar har haft fingre i dem.

Selskabet specialicerer sig i at give Apples telefoner en visuel overhaling til en pris der primært er forbeholdt den russiske mafia, mellemøstens olieshieker og sydamerikas narkobaroner. Således kan man nu få et såkaldt Skeleton Watch på bagsiden af sin nye iPhone. Uret er i al sin simpelhed et analogt ur, hvor mekanikken er synlig. Derudover bliver telefonerne prydet med nydelige mønstre i guld, rødguld eller titanium. 

Læs også: Apple retter opladeproblemet på iPhone XS med iOS 12.0.1

Det lyder rigtig dyrt og vil nok også vælte budgettet, hos den gennemsnitlige danske familie. Lige under 50.000 danske kroner for den dyreste model, og det er uden eventuelle skatter og afgifter. Forresten så har Caviar en endnu dyrere iPhone i deres katalog. Den er prydet med 150 gram solid guld og koster omkring 180.000 kroner.

13.000 kroner lyder ikke så slemt længere, vel?