Rygte giver Huawei P30 Pro buet skærm og 38MP kamera

Rygter siger at Huawei P30 Pro får notch og buet skærm, som Mate 20 Pro. Altså intet hul i skærmen i denne omgang. Læs her hvorfor.

Rygte giver Huawei P30 Pro buet skærm og 38MP kamera

En af årets mest efterspurgte smartphones har været den fremragende Huawei P20 Pro. En mobil, der blev præsenteret i Paris i marts måned og høstede masser af gode anmeldelser, som også er blandt de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk. Der er ingen tvivl om at forventningerne til afløseren, P30 Pro, er ekstremt høje, hvorfor rygterne også starter tidligt. Men nu er et nyt rygte dukket op, som bliver bakket op af en, som regel, troværdig kilde.

Rygterne går på at Huawei P30 Pro ikke får hul i skærmen, som producenten ellers er begyndt at vise frem. Det er der en ret simpel årsag til, for angiveligt skulle Samsung være den eneste producent af denne type OLED paneler. Derfor står Huawei tilbage med leverandørerne LG og BOE. Derfor kunne skærmen på P30 Pro meget vel blive meget lig det vi ser på Mate 20 Pro, hvor skærmen er buet i siderne med en notch i toppen.

Læs også: Huawei klar med deres første kommercielle 5G-enhed

p30 pro huawei
Et lækket coverdesign, der skulle være til den kommende P30 Pro. Her ser man tydeligt den buede skærm. Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Huawei P30 Pro får måske 38MP kamerasensor fra Sony

P30 Pro skulle også få en helt ny sensor fra Sony, som endnu ikke er blevet lanceret. Sensoren skulle få navnet IMX607 og have hele 38 megapixel. Sensoren skulle kunne indhente mere lys og levere bedre skarphed og flere detaljer, hvilket skulle gøre den tidligere sort/hvid sensor ubrugelig.

Men vi må dog vente lidt endnu med at se den færdige P30 Pro. P30 Pro bliver højest sandsynligt præsenteret engang i marts måned.

Læs også: Huawei går all-in i 2019: quadkamera og 10x optisk zoom