Rygte: Ingen 120 Hz-skærm til iPhone 12 Pro

Seneste rygter fortæller, at selvom Apple har sikret sig 120 Hz-skærme til iPhone 12 Pro, så ender de med standard 60 Hz-skærmopdatering.

Rygte: Ingen 120 Hz-skærm til iPhone 12 Pro

Rygterne fra en typisk pålidelig kilde fortæller, at Apples kommende iPhone 12 Pro topmodel kan blive sendt på markedet med 60 Hz-skærmopdatering, fremfor 120 Hz.

Det er på trods af, at Apple sagtens kan skaffe 120 Hz-paneler, men angiveligt mangler anden hardware, som skal gøre det muligt at benytte panelerne.

Læs også: Se den kommende 5,4 tommer iPhone 12 ved siden af iPhone SE og iPhone 7

Standard 60 Hz-skærm i iPhone 12 Pro

Hurtigere skærme er et af årets helt store ting i mobilbranchen. Har en topmodel ikke 90, 120 eller helt op til 144 Hz-skærm, så er den et fortidslevn. Både Huawei, Samsung, OnePlus, ASUS, Motorola og flere andre har kastet sig over de hurtigere skærme, hvilket Apple på sin vis også har. Den nyeste iPad Pro er nemlig udstyret med en avanceret 120 Hz-skærm, men teknologien er endnu ikke nået til iPhones endnu. Netop i år var det meningen, at netop dette skulle ske.

Læs også: Guide: Disse telefoner har hurtigere skærmopdatering

Men det tyder altså på, at Apple igen må nøjes med 60 Hz-skærmopdatering. Ross Young, en velkendt og normalt meget pålidelig kilde på Twitter, har meddelt, at Apple kan skaffe 120 Hz-paneler, men mangler skærmdrivere til formålet. Uden disse kan det ikke lade sig gøre at udnytte 120 Hz-skærmene. Enten skal Apple skaffe disse eller forsinke lanceringen. Ifølge Ross, så vælger Apple at benytte 60 Hz-skærme i de kommende iPhone 12 Pro, hvilket er en meget dårlig nyhed for den kommende topmodel.

Læs også: Apple bekræfter: iPhone 12 bliver flere uger forsinket

Fire nye iPhones på vej

I år lancere Apple hele fire nye iPhones. De to billigste iPhone 12 får 5,4 tommer og 6,1 tommer skærm, og topmodellerne 6,1 og 6,7 tommer. De kommer med forbedret ydelse, bedre kameraer, nyt design og ikke mindst 5G.

Læs også: Hvilken iPhone skal du købe? Her er vores anbefalinger

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

 

Flere nyheder i sagen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Lasse Olsen kørte videre med bolden. 13/8/2020 kørte vi en artikel om Rygte: iPhone 12 Pro-modellerne forsinket helt til november – Historien finder du her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..