Rygte: Motorola RAZR bliver genoplivet med foldbar skærm

Motorolas ikoniske RAZR mobil, som de fleste af os husker, vender tilbage i en ultramoderne form.

Rygte: Motorola RAZR bliver genoplivet med foldbar skærm

Motorola RAZR var blandt de mest populære mobiler i starten af århundredeskiftet. Den var en fiks lille sag, med farveskærm, som kunne foldes ud. Den havde en lille skærm uden på og en større, på hele 2,2 tommer, indeni. Det ville næsten være underligt, hvis ikke Motorola bragte RAZR’en tilbage, hvilket det også tyder på de gør.

Vi har allerede set Nokia genoplive både 8110 og 3310, i en lidt mere moderne form, og nu gør Motorola dem det efter. Lige bortset fra at den kommende RAZR ser ud til, at blive en ultramoderne smartphone med foldbar skærm og et vanvittigt prisskilt.

Læs også: Motorola Moto G7 får måske notch som OnePlus 6T

Prisen skulle nemlig blive på omkring 1.500 dollars. Tilgengæld skulle den kunne foldes sammen, som den originale RAZR:

Motorola RAZR
Her er Motorola RAZR foldet sammen. Foto: Motorola Mobility LLC
Motorola RAZR
Og her er den foldet ud. Foto: Motorola Mobility LLC

Vi er ret vilde med det koncept, som faktisk kunne give foldbare skærme mening. Den har stadig en lille skærm uden på og en større indeni. Men der skal, heldigvis, ikke længere være plads til et fysisk tastatur, så skærmen kan fylde hele indersiden. For at den kan foldes sammen, kræves der selvfølgelig en foldbar skærm, som fx. Samsungs Infinity Flex Display. Heldigvis ser den nye RAZR ud til at have beholdt dens ikoniske bund, så den er helt flad, når den er foldet sammen.

En af Motorolas designere, som arbejder på den nye Motorolas RAZR, har tidligere udtalt om den kommende telefon:

“it can’t be done just for a gimmick or something of that nature. We’ve got to figure out how to deliver a breakthrough.”

Det tyder på at Motorola går all-in med den nye RAZR, så foldbar skærm, high-end specifikationer og en høj pris er nok ikke helt forkert.

MOtorola RAZR
Rendering af den kommende Motorola RAZR. Foto: YouTube.com (TECHCONFIGURATIONS)

Hvornår en ny Motorola RAZR lanceres er uvidst og det samme er dens specifikationer. Men det er bestemt en vi vil holde godt øje med. 

Hvad synes i om konceptet?

Læs også: Her er verdens første foldbare smartphone

MOtorola RAZR
Rendering af den kommende Motorola RAZR. Foto: YouTube.com (TECHCONFIGURATIONS)