Samsung tror mest på kæmpemæssig Galaxy S8+

Står rygterne til troende, vil +-udgaven af Samsung Galaxy S8 få et 6,2 tommer stort display. Samsung tror på, at forbrugerne vil foretrække den.

Samsung tror mest på kæmpemæssig Galaxy S8+

Størrelsen betyder noget, når der skal vælges en smartphone – og globalt set synes forbrugerne stadigt at have en fidus til stadigt større skærme.

Ifølge den sydkoreanske netavis Naver, vil den trend ikke ændre sig i 2017. Avisens unavngivne kilder tæt på tech-giganten, så regner Samsung med at det vil blive den største, og givetvis dyreste, Galaxy S8+ der vil løbe med størstedelen af salget hos mobilproducenten.

Det er til trods for, at Samsung S8+, vil vokse sig større end nogensinde for en topmobil fra selskabet. Verserende rygter peger på, at S8+’ display vil sprede sig over 6,2 tommer – hinsides det Samsung nogensinde har lanceret i en topmobil.

Hos både Samsung og ærkerivalen Apple helgarderes der dog, ved at tilbyde toptelefoner i to størrelser. Den kæmpemæssige Galaxy S8+ vil derfor ledsages af en relativ mindre Galaxy S8 der nøjes med at bredde sig over et 5,8 tommer display.

Se også:  Avis: Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Lækkede fotos og informationer om den kommende S8-serie viser dog, at Samsung har gjort sig store bestræbelser for at minimere kanterne omkring selve skærme – noget der vil få de enkelte S8-modeller til at fremstå mindre end eksisterende smartphones med sammenlignelige skærmstørrelser.

Igennem 2016, har Samsung oplevet succes med sin største S7-model, Edge, der igennem året er løbet med omkring 70 procent af S7-salget.

Hvorvidt Samsung er gået overbord i ræset mod stadigt voksende størrelse, vil forbrugerne til slut afgøre når S8-seriens efter formodningerne vil debutere ved udgangen af marts.

Læs også:  Samsung Galaxy S8: Billede, pris og lanceringsdato afsløret