Store forventninger til Samsung Galaxy Z Flip5 og Z Fold5

Der er store forventninger de nye foldbare mobiler, Galaxy Z Flip5 og Z Fold5, som Samsung gerne skal sælge 50 procent flere af.

Store forventninger til Samsung Galaxy Z Flip5 og Z Fold5

Med de nye Fold5 og Flip5 forventer Samsung, at sælge flere foldbare mobiltelefoner end nogensinde før.

De foldbare mobiltelefoner bliver mere og mere populære. Og det er heldigt for Samsung, der var en af de første smartphoneproducenter i verden med en foldbar, og i dag har enormt stort fokus på denne type af mobiltelefoner.

Se også: Aktuelle priser på Galaxy Z Flip5

Vil sælge 50 procent flere foldbare mobiler

Det var ikke uden opstartproblemer, at Samsung tilbage i 2019 endelig løftede sløret for deres første foldbare mobiltelefon. Galaxy Fold havde nemlig holdbarhedsproblemer, som betød, at flere testenheder til pressen skulle en tur tilbage til Samsung. Det betød, at Samsung måtte udsætte lanceringen af Galaxy Fold, da den skulle forbedres.

Meget er sket siden 2019 og de foldbare mobiltelefoner har udviklet sig og blevet meget forbedrede. Kombineret med en lavere pris og det spændende design er foldbare mobiltelefoner i dag mere populære end nogensinde før.

Samsung har netop løftet sløret for en ny generation af foldbare mobiltelefoner – og dem har de store forventninger til.

Spoler vi tilbage til 2022 solgte Samsung hele 10 millioner foldbare mobiltelefoner, men Samsung forventer at sælge langt flere i år.

I år forventer Samsung at sælge 15 millioner foldbare mobiltelefoner, hvilket svarer til 50 procent flere. Det er selvfølgelig de nye Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5, som Samsung forventer dominerer salget af foldbare i år.

Se også: Aktuelle priser på Galaxy Z Fold5

Samsung forventer at sælge mange af denne nye mobil: Galaxy Z Fold5.

Galaxy Z-serien overgår Galaxy S-serien i 2025

Der er altså ingen tvivl om, at Samsung har store forventninger til de nye foldbare mobiltelefoner. Men det stopper ikke her, for fremtiden hos Samsung er foldbare.

Siden 2010 har Galaxy S-serien været Samsungs topmodeller, der bød på det ypperste de kan præstere inden for mobiltelefoner. Samtidig har det været Samsungs mest solgte mobiltelefoner.

Men det kommer til at ændre sig fortæller TM Roh, der er leder af Samsungs mobildivision. Deres forventning er nemlig, at salget af den foldbare Z-serie vil overgå Galaxy S-serien i 2025.

Se også: Test af nyeste Samsung-telefoner