Top 10 mobiler i oktober

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i oktober måned.

Top 10 mobiler i oktober

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i september

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i oktober 2017:

Top 10 oktober
Foto: Mobilsiden.dk

Hvor iPhone 7 længe har domineret på sin førsteplads, er føringen i denne måned yderst smal foran konkurrenten Galaxy S8 fra Samsung.

Flere iPhone-modeller synes at ville blande sig i toppen med iPhone 8 som nu blander sig i top 4 kun overhalet af den lille iPhone SE, mens iPhone 8 Plus gør sin entré i top 10.

OnePlus 5 overrasker denne måned ved at springe op af ranglisten, til trods for at meget tyder på, at mobilen snart vil blive afløst.

Kinesiske Huawei gør også en god figur denne måned ved at have 3 modeller i top 10 på henholdsvis 5., 8. og 10. pladsen.

Fortsættelsen:

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. d. 25/10/2017 gik vi videre med temaet i en artikel der tunede ind på Nintendo lancerer nyt spil: Animal Crossing: Pocket Camp – Det videre forløb i sagen finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.