Video og billeder viser den kommende LG G7 frem

Ved sidste uges Mobile World Congress blev LG G7 på mystisk vis blevet spottet og fanget på video ved en lukket udstilling.

Video og billeder viser den kommende LG G7 frem

LG har udskudt lanceringen af det næste flagskib, G7, for at starte forfra og lave et mere konkurrencedygtigt produkt, men måske har LG givet sig selv lidt for meget tid. I hvert fald er telefonen blevet spottet ved Mobile World Congress længe før afsløringen.

Læs også: Avis: LG G7 afsløres midt i marts måned

Den israelske hjemmeside Girafa fandt på mystisk vis vej til en udstillet LG G7 med produktskilt og det hele, hvor der tydeligt står ”LG G7 (NEO)” – NEO er telefonens kodenavn. Det lykkedes hjemmesiden at optage en kort video af telefonen fra Mobile World Congress, som kan ses nedenfor.

LG G7

Som det tydeligt ses, får LG G7 et design, der i høj grad minder om en vis æble-telefon, iPhone X. Forfra er der i hvert fald samme hak i skærmen, som efterhånden er ved at blive ret udbredt. LG’s ser dog ud til at have forskellige løsninger på, hvordan softwaren skal fungere sammen med udskæringen i skærmen.

I videoen ses det, at uret er placeret til venstre for og indikatorerne for signalstyrke og batteri er placeret til højre for udskæringen. Hjemmesiden har dog også taget to billeder af LG G7, hvor der ses en anden implementering. Her er skærmens pixels slukket til højre og venstre for udskæringen, hvilket skaber en normal, helt lige top. Dog vises de samme ikoner stadig i det sorte område – bare med hvide pixels.

Bagpå ser G7 ud til at ligne V30 en hel del, bortset fra at kamerasensorerne er placeret ovenover hinanden frem for ved siden af.

LG G7
Foto: Technobuffalo.com

Knivskarpe billeder af LG G7

På baggrund af videoen fra Mobile World Congress har hjemmesiden Technobaffalo i samarbejde med designeren Benjamin Geskin udarbejdet en række knivskarpe renderinger, som viser telefonen frem fra en masse vinkler.

Der går forlydender om, at LG G7 afsløres i marts måned, men det er muligvis for tidligt i forhold til, at det senere hen er kommet frem, at lanceringen kan ske i løbet af årets første halve år.