Ny dansk podcast streamingtjeneste på vej

Senere i år bliver en ny dansk streamingtjeneste for podcasts en realitet. Der er store forventninger til Podimo.

Ny dansk podcast streamingtjeneste på vej

Iværksætteren Morten Strunge er tilbage med endnu en streamingtjeneste. Denne gang har han kastet sig over en podcast tjeneste, men han er ikke alene om projektet. Bag står nemlig også tidligere underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel og Sverre Dueholm.

Det er planen at streamingtjenesten skal indeholde masser af egenproduceret indhold, og på den måde adskille sig fra andre tjenester på markedet. Det betyder også at tjenesten kommer med et abonnement, men de tre stiftere tror ikke at det bliver et problem til at få folk til at betale for deres podcasts. Så længe indholdet er godt nok:

“Vi skal i hvert fald være over 100.000 kunder, når vi kigger tre år frem. Så er vi vel okay tilfredse, men ambitionen er forhåbentlig, at vi kan lave et medie, der er væsentligt større end det. Det kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne. Hvis TV 2 kan få 500.000 kunder på et TV 2-abonnement, burde vi fandeme også kunne komme og kæmpe med de tal,”

Podimo, som streamingtjenesten kommer til at hedde, går i luften allerede til september.

Morten Strunge har tidligere stået bag streaming bogtjenesten Mofibo, som han solgte til svenske Storytel for omkring 100 millioner kroner i 2016. Storytel og Mofibo er netop blevet lagt sammen i Danmark. Inden da teleselskaberne Onfone og Plenti.

Afstemning: Hvor mange streamingtjenester bruger du?