Nu kan Xbox Series X og Xbox Series S forudbestilles – se priser

Fra i dag kan man forudbestille de to nye spillekonsoller fra Microsoft. Her oplyser vi om pris og forudbestilling af Xbox Series X og Xbox Series S.

Nu kan Xbox Series X og Xbox Series S forudbestilles – se priser

Med hele fire nye spillekonsoller på markedet, så bliver der kamp om kunderne i de to lejre hos Sony og Microsoft. Microsoft har med deres konsoller valgt en anderledes strategi end Sony med en startpris 1.000 kroner billigere end den billigste PlayStation 5. Fra i dag kan Microsofts to nye spillekonsoller forudbestilles. Her får du et overblik over Xbox Series X og Xbox Series S samt pris på disse.

Læs også: Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5

Forskellen på Xbox Series S og Xbox Series X

Der er ret stor forskel på de to spillekonsoller fra Micrsoft. Først og fremmest på udseendet er de meget forskellige. Series X er større og i mat sort plastik, mens Series S er meget mere kompakt og i et noget meget vovet og stilet hvidt design med sorte detaljer.

Der er også forskel på indmaden i de to. Xbox Series X er topmodellen og har betydeligt flere hestekræfter end den billigere Xbox. Den store forskel er opløsningen de to leverer spillene i. Xbox Series X lover op til 4K ved 120 fps, mens Xbox Series S lover 1440p ved 120 fps. Har man ikke et 4K TV, så kunne Series S være det rette valg. Overvejer man at opgradere inden for 3,4 eller 5 år, så er det nok mere fornuftigt at bruge de ekstra på Series X, som er bedre fremtidssikret.

Xbox Series S og X
Xbox Series S til venstre og Series X til højre.

Pris på Xbox Series X og Xbox Series S

Begge spillekonsoller kan altså forudbestilles fra i dag på Microsofts hjemmeside og mange andre steder. Topmodellen Xbox Series X koster 3.899 kroner og kommer med 1TB lagerplads. Xbox Series S koster 2.399 kroner med 512 GB lagerplads.

Læs også: Xbox Series X og Xbox One-serien får ny og hurtigere brugerflade

Sagens videre forløb

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. 18/9/2020 fulgte vi op med et indlæg omkring Microsoft Xbox Game Pass er kommet til AndroidKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..