Nu kan Xbox Series X og Xbox Series S forudbestilles – se priser

Fra i dag kan man forudbestille de to nye spillekonsoller fra Microsoft. Her oplyser vi om pris og forudbestilling af Xbox Series X og Xbox Series S.

Nu kan Xbox Series X og Xbox Series S forudbestilles – se priser

Med hele fire nye spillekonsoller på markedet, så bliver der kamp om kunderne i de to lejre hos Sony og Microsoft. Microsoft har med deres konsoller valgt en anderledes strategi end Sony med en startpris 1.000 kroner billigere end den billigste PlayStation 5. Fra i dag kan Microsofts to nye spillekonsoller forudbestilles. Her får du et overblik over Xbox Series X og Xbox Series S samt pris på disse.

Læs også: Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5

Forskellen på Xbox Series S og Xbox Series X

Der er ret stor forskel på de to spillekonsoller fra Micrsoft. Først og fremmest på udseendet er de meget forskellige. Series X er større og i mat sort plastik, mens Series S er meget mere kompakt og i et noget meget vovet og stilet hvidt design med sorte detaljer.

Der er også forskel på indmaden i de to. Xbox Series X er topmodellen og har betydeligt flere hestekræfter end den billigere Xbox. Den store forskel er opløsningen de to leverer spillene i. Xbox Series X lover op til 4K ved 120 fps, mens Xbox Series S lover 1440p ved 120 fps. Har man ikke et 4K TV, så kunne Series S være det rette valg. Overvejer man at opgradere inden for 3,4 eller 5 år, så er det nok mere fornuftigt at bruge de ekstra på Series X, som er bedre fremtidssikret.

Xbox Series S og X
Xbox Series S til venstre og Series X til højre.

Pris på Xbox Series X og Xbox Series S

Begge spillekonsoller kan altså forudbestilles fra i dag på Microsofts hjemmeside og mange andre steder. Topmodellen Xbox Series X koster 3.899 kroner og kommer med 1TB lagerplads. Xbox Series S koster 2.399 kroner med 512 GB lagerplads.

Læs også: Xbox Series X og Xbox One-serien får ny og hurtigere brugerflade