Nu kommer alle Apple Watch uden en oplader

Er du blevet fristet af et af de nye Apple Watch eller måske det billigere Watch Series 3? Så skal du være opmærksom på, at alle Apple Watch nu kommer uden en oplader i æsken.

Nu kommer alle Apple Watch uden en oplader

Med to spritye Apple Watch på markedet, så er det fristende at prøve det smarte ur. Og der er masser af gode funktioner og fordele ved Apple Watch, som gør det giver mening at rende rundt med det på håndleddet. Køber du et Apple Watch nu, så skal du være opmærksom på, at det bliver leveret uden en oplader.

Læs også: Apple lancerer Watch Series 6 og et billigere Watch SE

Disse Apple Watch kommer nu uden strømadapter

For mange er det sikkert en mindre ting, at Apple Watch kommer uden en oplader. For nogle kan det dog hurtigt blive besværligt og medføre en ekstra udgift. Du har garanteret en oplader i forvejen, men har du ikke mere end én, så skal du skifte kablerne mellem iPhone og Apple Watch – og sikkert dagligt. Det bliver nok lidt irriterende og besværligt i længden, hvorfor det giver mening at investere i endnu en oplader, som kan benyttes med Apple Watch.

Apple har lanceret to nye Apple Watch, som kommer uden en oplader i salgsæsken, men det gælder faktisk også den ældre billigste model af uret.

Læs også: Telmore tilbyder nu eSIM til Apple Watch

Det betyder, at Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 nu leveres helt uden strømadapter. Her er indholdet af æsken:

Apple Watch æske indhold
Indholdet i Apple Watch æskerne er fremover: Ur, urrem og magnetisk dongle.

Tidligere fulgte også den traditionelle 5W-oplader med, men den er altså droppet nu. For mange sikkert ikke et problem, men det er værd at vide.

Det samme forventes for iPhone

Samme omgang forventes for kommende iPhones, når de lanceres i næste måned. Her forventes Apple at lancere iPhone 12 og iPhone 12 Pro, med hver to telefoner i hver serie. Spørgsmålet er om Apple kun fjerner opladere fra de nye iPhones eller gør som med Apple Watch og fjerner den fra de andre iPhones i deres sortiment.

Læs også: Disse teleselskaber tilbyder eSIM til smartwatch

Temaet er ikke slut

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 15/9/2020 gik redaktionen videre med en sag med fokus på Apple Watch Series 6 kommer i nye farver og får hurtig oplading – Klik her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.