Nu kommer VW ID.3 – her er de 7 modeller

Fra den 20. juli kan Volkswagens ID.3 bestilles. VW ID.3 har været længe undervejs, men er nu snart klar i hele syv modeller.

Nu kommer VW ID.3 – her er de 7 modeller

En måned efter Volkswagen meldte klar til, at tage imod bestillinger på luksusudgaven af ID.3, er de nu klar med den billigere udgave. Den kommer i hele syv udgaver og kan bestilles fra den 20. juli.

Læs også: Nyheder om elbiler

De heldige og hurtigere har allerede kunnet forudbestille Volkswagens ID.3 1st, men nu åbner producenten endelig op for forudbestillinger af den normale udgave af bilen:

“Vi er overvældede over den loyalitet, som så mange forhåndsbookere viser. Et stort flertal af disse kunder har allerede bestilt deres 1 ST hos forhandlere. Andre kunder, der har været nødt til at vente på starten af ​​produktionssalget, kan nu bestille. Fra 20. juli kan de vælge mellem syv forudkonfigurerede ID.3-modeller med de mest populære funktioner hos deres forhandlere, ”siger Jürgen Stackmann, Volkswagen Brand bestyrelsesmedlem for salg.

Læs også: Volkswagen vil sælge en kvart million elbiler i 2020

Volkswagen ID.3 kommer i syv modeller

Fra den 20. juli kan VW ID.3 altså endelig forudbestilles, hvor den vil være tilgængelig i hele syv modeller. Seks af de syv modeller, er udstyret med et 58-kWh, som skulle give en rækkevidde på op til 420 km (WLTP) og baseret på Pro-modellen. Den syvende model har et større 77 kWh batteri, som giver en længere rækkevidde samt en hurtigere opladning, som er baseret på Pro S.

Her er de seks modeller:

  • VW ID.3 Life: Basismodellen beregnet til kunder, der leder efter et økonomisk indgangsprodukt, uden at gå ned på komfort. Komfortpakken inkluderer rattevarme, sædeopvarmning og to ekstra USB-C-porte.
  • VW ID.3 Style:  Style-modellen tilbyder derudover den største designpakke inklusive matrix LED-forlygter, LED baglygter med “dynamisk strygende blinklys” og panoramatag.
  • VW ID.3 Business: ID.3 Business er all-rounderen med matrix LED-forlygter og tonede vinduer, komfortpakke og assistentpakke bagkamera samt “Keyless Access” låsesystemet.
  • VW ID.3 Family: Denne model tilbyder rigeligt med plads tilbyder betydelig plads, lys og bekvemmelighed med den store designpakke, inklusive matrix LED-forlygter og stort panoramatag, den største komfortpakke med 2-zone “Air Care”- air condition system og assistentpakke med bagkamera samt “Keyless Access”.
  • VW ID.3 Tech: Tech får den store designpakke inklusive matrix LED-forlygter, assistentpakke med Travel Assist, Side Assist og Emergency Assist samt infotainmentsystem med Heads-up display og premium højtaler-pakke.
  • VW ID.3 Max: Som navnet indikerer, så er der her maks på design, teknologi, sport og komfort, med alle udstyrspakker, et elektrisk 12-vejs massagesæde, progressiv styring og DCC (Dynamic Cruise Control)
ID.3 family
Her er det ID.3 Family.

Tag på den lange tur med ID.3 Tour

Den syvende model er den dyreste af alle ID.3-modellerne. Den er bygget på Pro S-platformen og har plads til fire personer. ID.3 Tour har et større batteri og dermed længere rækkevidde. Batteriet er på 77 kWh, hvilket giver en rækkevidde på 550 km (WLTP),  130 km mere end standardbatteriet. Den kommer desuden med mulighed for hurtigere 125 kW-opladning.

Her er der også Heads-up Display og premium lydpakke, matrix LED-forlygter, komfortpakke, 12-vejs massagesæde og assistentpakke med alle assistentsystemer sammen med 19-tommer aluminiumsfælge.

Læs også: VW har nu Europas største elbil-fabrik

Senere kommer den billigste ID.3

Først om et par måneder kommer ID.3 Pure, som tilbyder den korteste rækkevidde (op til 330 km) 0g langsommere 45 kWh-opladning, men til billigere penge. Priser for ID.3 starter ved 279.995 kroner.

Læs også: Rekordhøjt salg af plug-in hybridbiler