OnePlus inviterer til 5G-sneboldkamp

OnePlus præsenterer verdens første 5G-sneboldkamp, der med specialbyggede robotter skal vise det fulde potentiale ved den lave forsinkelse på femte generations-mobilnetværket.

OnePlus inviterer til 5G-sneboldkamp

OnePlus løfter i dag sløret for verdens første interaktive sneboldkamp, hvor spillere fra hele verden kan deltage og give en digital vasker. OnePlus Snowbot Battle afholdes i Lapland i Finland, hvor spillere kan kontrollere specialbyggede robotter via OnePlus 5G-enheder gennem det finske teleselskab Elisas 5G-netværk.

Læs også: Qualcomm: 5G skal være mainstream næste år

5G-sneboldkampen skydes igang den 9. marts

OnePlus Snowbot Battle sneboldkampen starter den 9. marts 2020, hvor robotterne vil være live og tilgængelige for alle på tværs af kloden i 70 timer i træk.

I 2019 var OnePlus var blandt de første, der sendte en 5G-telefon på markedet. For at vise det fulde potentiale ved 5G og for at vise, hvad fremtidens smartphone-teknologi kommer til at byde på, har OnePlus udviklet specialbyggede ”Snowbots” – robotter, der kan skyde med snebolde, og som kan styres fra mobilen, lige meget hvor i verden man befinder sig.

Læs også: 5G-mobilerne kommer til Danmark i år

Selve sneboldkampen finder sted i Lapland i Finland, men med 5G er selv den mest afsides beliggenhed ingen hindring. Spillere, der styrer robotterne, vil kunne styre dem uden forsinkelse, som hvis de stod lige ved siden af.

5G-robotterne styres af OnePlus-fans

Robotterne styres via OnePlus-telefoner på 5G-netværket, som er bragt til det afsidesliggende Lapland af den finske teleoperatør Elisa. Dette gør det muligt for tusindvis af spillere og OnePlus-fans at få en gaming-oplevelse som aldrig før.

OnePlus Snowbot Battle finder sted i Ruka-Kuusamo-området i Finland og starter den 9. marts kl. 13.00 ved et særligt ”Mennesker vs. robotter”-event, hvor de 5G-kontrollerede robotter tørner sammen med rigtige mennesker, der er til stede i Finland.

Læs også: Tests af de bedste 5G-mobiler: Det siger anmelderne

Vind en plads til OnePlus Snowbot Battle

For at fejre OnePlus’ fællesskab er det nu også muligt at deltage i en speciel konkurrence på OnePlus’ sociale kanaler, hvor en heldig deltager vinder en rejse til Lapland og deltager i OnePlus Snowbot Battle. Find ud af, hvordan du kan deltage i konkurrencen her: forums.oneplus.com

Besøg oneplus.com/dk/snowbots for at læse mere om OnePlus Snowbot Battle og hvordan du kan spille med.