Ny Audi E-Tron GT er vildere og kører længere

Audi teaser nu for den kommende E-Tron GT, der vil byde på store forbedringer. Bedre køreegenskaber, hurtigere og længere rækkevidde.

Ny Audi E-Tron GT er vildere og kører længere

Snart er Audi klar til at løfte hele sløret for den nye E-tron GT, men allerede nu kan vi få et godt indtryk af den.

Se også: Se bedømmelser, priser og bestil prøvetur i nyeste elbiler

Audi E-tron GT får store forbedringer

Tager man et kig på den nye Porsche Taycan, kan man med stor sandsynlighed få et godt indtryk af den kommende E-tron GT, der nemlig er bygget på samme platform og deler indmad sammen.

Derfor forventes den nye Audi E-tron GT at have flere hestekræfter, større batteri og hurtigere opladning.

Audi har allerede bekræftet, at den nye elektriske sportsvogn vil have en forbedret affjedring, der giver bedre køredynamik. Den forventes at blive udstyret med Taycans nye dual-valve dæmpere og Torque Vectoring Plus bagdifferentiale.

Audi har delt billeder af den nye E-tron GT med kamuflage på. Gennem camouflagen beholder den nye e-tron sit brede, lavtliggende design. Men hvis man ser godt efter, ser det ud til, at den forreste kofanger er blevet redesignet.

Se også: Alle premium-elbiler på de danske veje

Se også: Bedste elbiler på vejene i Danmark

Der er sandsynligvis tale om opgraderinger, som først blev afsløret på den nye Taycan, såsom større lufthuller og nye, slanke forlygter. Audis nye e-tron GT kommer også til at bære mærkets nye badging, som man ser på Q8 e-tron.

Den nye Porsche Taycan kører op til 680 kilometer på en opladning. Det er meget sandsynligt, at den nye E-tron GT vil have samme rækkevidde eller længere.

Se også: Fremtidige elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Nyt infotainmentsystem skal der til

Den nuværende E-tron GT trænger allermest til et nyt infotainmentsystem, hvis du spørger os.

Det er dog endnu uvidst, om den nye Audi E-tron GT får det helt nye infotainmentsystem fra Audi, som blev præsenteret i forbindelse med lanceringen af den nye Audi Q6 e-tron. Men mon ikke. Audis nye infotainmentsystem er blandt de bedste på markedet.

Porsche har opdateret infotainmentsystemet i deres Taycan og de fleste konkurrenter kører med nyere systemer, end man finder i Audis nuværende E-tron GT.

Audi har endnu ikke kommunikeret ud, hvornår den nye E-tron GT lanceres, men det må være lige oppeover.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Vi anbefaler:
Find den bedste forsikring til elbil
Guide til opladning af elbil med ladeboks i hjemmet