Porsche Taycan - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 929.900,- Test Score er 88/100 - Fremragende - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Taycan.

Porsche Taycan - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
592 kmRækkevidde (WLTP)
18 min.Ladetid (10-80%)
300 kW (408 hk)Motorens ydeevne

Porsche Taycan er en Sedan i Premium-klassen. Prisen d. 11 jul 24 var fra 929.900,-, hvilket placerer elbilen fra Porsche som den billigste Sedan i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Porsche Taycan kommer i varianterne; Taycan 4S, Taycan Turbo, Taycan Turbo S, Taycan Turbo GT og Taycan. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Porsche Taycan har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Porsche Taycan. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 88/100, hvilket placerer Porsche Taycan som den 3. bedste Sedan i Premium-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Porsche Taycan så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan

Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan er 0.90, hvilket placerer Porsche Taycan som den Sedan i Premium-klassen der er 3. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.90 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Porsche Taycan får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan er; 0.90 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af Porsche Taycan

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Porsche Taycan. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Porsche Taycan

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Porsche Taycan og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen