Video: Test af Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron er en nydelig, velbygget og praktisk elektrisk SUV til familien, men er den det rigtige valg for jer? Se vores videotest af Audi Q4 e-tron her.

Er Audi Q4 e-tron det bedste bud på en elektrisk familiebil lige nu? Vi har brugt en uge sammen med Audis batteridrevne SUV, som du i videoen herover kan høre vores indtryk af.

Læs den fulde test af Audi Q4 e-tron her

Kort om Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron er en kompakt-SUV med fem siddepladser og god plads til bagagen. Q4 e-tron kommer i flere varianter med forskellig rækkevidde, ydeevne og udstyrsniveau, med en pris fra 364.990 kroner for Q4 35 e-tron med 52 kWh batteri med 334 kilometer teoretisk rækkevidde og 170 hestekræfter. Q4 e-tron kommer derudover også i en mere sportslig Sportback-udgave med pris fra 394.990 kroner.

Den udgave af Audi Q4 e-tron, som vi har haft til test, er Q4 40 e-tron Attitude med længst rækkevidde på op til 508 kilometer og 204 hestekræfter til en pris på 414.990 kroner.

Vi har testet Audi Q4 e-tron efter vores ti kvalitetsparametre og givet den en samlet bedømmelse. Læs mere om hvordan vi tester elbiler her.

Hvad er godt ved Audi Q4 e-tron og hvad kunne være bedre? Se videoen herover og se vores samlede bedømmelse af den.

Se også: Test og nyheder om elbiler