BMW teaser den nye elbil i5 inden lanceringen den 24. maj

BMW i5 bliver lanceret den 24. maj og salget starter til oktober - nu har bilproducenten selv lagt et par videoer ud, der viser lidt af bilen.

BMW teaser den nye elbil i5 inden lanceringen den 24. maj

BMW er begyndt at tease som optakt til afsløringen af deres næste elbil, i5. Eventet finder sted 24. maj, og bilproducenten har offentliggjort et par korte videoteasere på sociale medier som en begyndelse på markedsføringen af eventet.

Den første teaserfilm viser silhuetten af en i5 på vej mod kameraet og viser LED-lamperne i den nyreformede front, samt LED-forlygterne, der tændes. Ikke helt overraskende ligner i5 en moderne BMW.


Den anden teaser har fokus på det indvendige og panorerer fra passagersiden foran med alle de mange LED-lamper over det hele og videre over instrumentbrættet og det store centrale display med endnu flere LED-lamper under, hvor man også finder flere kontroller.

Mere end det får vi ikke lige nu.

Se også: Billig forsikring af elbiler

Klar til salg til oktober

Ifølge tidligere information begynder produktionen af i5 i juli, og den kommer ud på gaderne fra oktober. En Touring-version skal komme til næste år.

Vi så for nylig en prototype af i5, der var i gang med at få de sidste justeringer på Miramas testområde i Frankrig, så den kan blive klar til den store præsentation.

Se også: Test af BMW’s elbiler