BYD lancerer ny Atto 3 (2024): Specifikationer og billeder

BYD er nu klar med en ny 2024-udgave af Atto 3, der blandt andet byder på designændringer, nye farver og andre forbedringer. Se den nye BYD Atto 3.

BYD lancerer ny Atto 3 (2024): Specifikationer og billeder

Er det værd at vente på den nye Atto 3? Godt nok er der nyheder at finde i den nye BYD Atto 3, men det virker som et mindre facelift.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Hvad er nyt i BYD Atto 3 (2024)?

Længere rækkevidde, hurtigere opladning, opgraderet infotainment og mere udstyr? Nej, det er desværre ikke nogle af de ændringer, man får i den nye Atto 3.

Der er nemlig tale om en mindre opgraderinger, tyder alt på. Lad os tage et nærmere kig på hvad der er nyt i Atto 3.

Som du kan se på billeder herunder, er der ikke sket den store udvikling i designet. Det er stadig den samme Atto 3 med de samme dimensioner og specifikationer. Dog er der lidt ændringer.

Først og fremmest kommer 2024-modellen i nye farver. De nye farver er Cosmos Black, Boulder Grey og Forest Green. Den nye sorte farve kan ses herunder.

Nye farver finder man også indvendigt, hvor man kan vælge en kombination af sort og blå. Derudover får 2024-modellen nye fælge, som bestemt klæder den.

Den største ændringer finder man på bagklappen, hvor der tidligere stod Build Your Dreams. Nu står der blot BYD.

Se også: Alle elbiler fra BYD i Danmark

Specifikationer og billeder af BYD Atto 3 (2024)

Er jagten gået ind på en prisbillig elbil med god plads, masser af udstyr og komfortabel kørestil? Så er den elektrisk SUV fra BYD, Atto 3, bestemt værd at have med i overvelserne. Medmindre du vil have den i sort, er der ingen grund til at vente på den nye 2024-model, for specifikationerne er de samme.

Atto 3 har en nydelig og velbygget kabine med god plads til fire personer. Der er fem siddepladser, så der kan også klemmes en femte person ind. Her er ekstremt meget udstyr, stor infotainmentskærm med understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto.

BYD Atto 3 har et batteri på 60 kWh, som giver den en rækkevidde på 420 km. Den oplades fra 20-80 procent på cirka 35 minutter. Dens elektriske motor yder 150 kW/204 hk

Se alle specifikationer og priser på BYD Atto 3

Se også: De bedste elbiler i Danmark lige nu

Pris på den nye BYD Atto 3?

Den nye BYD Atto 3 er endnu ikke officiel i Danmark og der er derfor heller ikke en dansk pris. Prisen forventer vi dog bliver identisk til den nuværende, da der ikke er de store nyheder at finde. BYD Atto 3 koster lige nu fra 285.095 kr. og den kan leases fra 3.295 kr. per måned.

Det forventes dog samtidig, at priserne på grund af den nye EU-importtold vil stige i næste måned.

Alternativer til BYD Atto 3 er blandt andet Nissan Ariya, Hyundai Kona Electric og MG Marvel R.

Vi anbefaler:
Se hvilke elbiler der er Bedst i Test
Priser og billeder på kommende elbiler i Danmark
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den