BYD på vej med endnu to elbiler: Seal og Dolphin

BYD åbner med tre elbiler i Danmark snart, men der er angiveligt allerede flere på vej. De næste i BYDs sortiment kan blive Seal og Dolphin.

BYD på vej med endnu to elbiler: Seal og Dolphin

BYD satser stort på det europæiske marked ønsker derfor hurtigt, at udvide deres sortiment af elbiler. Elbilerne Tang, Han og Atto 3 fra BYD er klar i Danmark senere i år og i starten af næste år, men to mere kan være på vej.

BYD ønsker at være et globalt firma, og efter nu at have opnået en god position på hjemmemarkedet er det tid til at udvide. Europa og Japan er de første to nye markeder BYD har fokus på, og de har allerede de første leveringer på vej. Dog har interessen har været så stor, at firmaet overvejer at tilbyde endnu flere bilmodeller i Europa.

Se også: Se de danske priser på BYD Tang, Atto 3 og Han

BYD Seal og Dolphin kan have kurs mod Danmark

De første tre modeller Han, Tang og Atto 3, er alle blevet taget godt imod takke være deres attraktive design, deres udstyr og rimelige priser. BYD lancerede Seal til Paris Motor Show, hvor de overraskede med informationen om, at bilen ville blive solgt i Europa.

Seal er en elektrisk sedan, der debuterede i Kina tidligere i år. Dens målgruppe er Teslas Model 3-kunder, og i Kina sælger den angiveligt som varmt brød. Bilen har et batteri, der benytter sig af teknologien ”cell-to-body” og er den første af BYDs biler, der benytter sig af den teknologi. Det er i princippet et batteri, hvor cellerne er integreret i selve bilens ”krop”. Platformen som Seal bygges på bruges også i Atto 3.

BYD overvejer også at tage Dolphin med i ind deres portefølje til det europæiske marked, da firmaet anerkender populariteten af små biler og det virker samtidig som en naturlig udvidelse. Dolphin er en mindre elbil og på størrelse med Toyota Yaris og Nissan Micra.

Se også: BYD vil friste danskerne med et bredt udvalg af elbiler

BYD åbner snart i Danmark

BYD er allerede begyndt at sælge deres biler i Sverige, Norge, Holland, Danmark og Belgien. De næste lande vil være Tyskland og Frankrig samt Storbritannien. Så snart mærket er til stede i disse lande, er planen at udvide med Spanien og Italien i begyndelsen 2023.

Man vil på elbilmessen eCarExpo kunne se de tre BYD elbiler Han, Tang og Atto 3. Messen foregår i Bella Center Copenhagen fra den 28.-30. oktober 2022.

Se også: Nyheder om elbiler