Ny BYD Han lanceret: 700 km rækkevidde og 800 volt

BYD er klar med 2025-udgave af sedanen Han, der kommer med 800 volt arkitektur, længere rækkevidde og en lavere pris. Se den nye BYD Han.

Ny BYD Han lanceret: 700 km rækkevidde og 800 volt

BYD er nu klar med en nu udgave af deres premium sedan, Han. Den nye Han kommer med flere forbedringer, heriblandt 800 volt arkitektur med lynhurtig opladning.

Se også: Priser, leasingtilbud og prøvetur i nyeste elbiler

Ny og opgraderet BYD Han

BYD havde tidligere elbilen og sedanen Han i deres danske sortiment, men pludselig var den væk. Der var dog heller ingen tvivl om, at Han trængte til en gevaldig opdatering – som den nu har fået.

BYD har nemlig lanceret en ny Han, der er kører længere, lader hurtigere, er mere komfortabel og ikke mindst er billigere.

Han er en langt og meget rummelig sedan. Med en længde på 4.975 mm, bredde på 1.910 mm og højde på 1.495 mm, parret med en akselafstand på 2.920 mm, er der exceptionel god benplads.

Han i 2025-udgaven kommer i flere varianter med forskellig ydeevne og batteristørrelser. Der er ikke fokus på sport og ydeevne i Han, men derimod på komfort og plads. For eksempel når topmodellen kun 0-100 km/t på 7,9 sekunder.

I den nye Han sidder først og fremmest et nyt BYD Blade LFP-batteri, der giver den lange elektriske sedan en rækkevidde på op til 705 km. Det er dog efter CLTC-standarden, som efter WLTP-standarden vil lande omkring de 600 km.

Dertil er bilen nu bygget på en 800 volt arkitektur, i stil med den nye BYD Seal, som giver mulighed for langt hurtigere lynopladning. 10-80 procent skulle nu kunne klares på 30 minutter.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Højere komfort og ny teknologi

Indvendige opgraderinger fokuserer på at forbedre brugerkomforten og teknologien. Et 15,6 tommer 2,5K infotainmentskærm understøtter flere interaktive funktioner, herunder stemmekommandoer og 3D-navigation.

Fører- og passagersæderne er udstyret med 10-punkts massagesystemer, mens ambientbelysning og sædeindstillinger, der kan tilpasses, forbedrer køreoplevelsen.

Derudover har Han et Dynaudio-lydsystem med 12 højttalere, der er designet til at give lyd i høj kvalitet med justerbare lydtilstande og rumligt fokus.

2025 Han er udstyret med BYD’s DiPilot 300-system med LiDAR og Nvidia Orin-X, der tilbyder assistance til motorvejs- og bykørsel. Den har også det intelligente dæmpningssystem DiSus-C, som justerer affjedringen for komfort eller stabilitet.

Enogtredive sensorer og en opdateret baghjulsophæng for forbedret sikkerhed er også funktioner i Han.

Se også: Priser og billeder på kommende elbiler i Danmark

Billeder af BYD Han

Se også: Her er de absolut billigste elbiler på de danske veje

Ny BYD Han er langt billigere

Den nye BYD Han byder på en lang række gode opgraderinger, og dertil er prisen sat meget ned. Den tidligere Han kostede i Danmark fra 599.995 kr. Den nye Han koster i Kina fra 179.800 yuan, som direkte omregnet er cirka 170.000 kr.

Der er derfor ingen tvivl om, at den nye BYD Han i Danmark vil være betydeligt billigere. En dansk pris på 400.000 kr. er nok ikke helt ved siden af.

BYD Han er et alternativ til BMW i5, Mercedes EQE og Volkswagen ID.7, men til en betydeligt lavere pris. Vi forventer at den kommer til Danmark, men der er intet officielt fra BYD endnu.

Vi anbefaler:
Se hvilke elbiler der er Bedst i Test
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den