De fem bedste elbiler der kan leases for 4.000 kroner

Der er mange gode tilbud på markedet til dig der vil privatlease elbil. Se de 5 bedste elbiler der kan privatleases for cirka 4.000 kr. per måned.

De fem bedste elbiler der kan leases for 4.000 kroner

Privatleasing af elbil kan hurtigt vise sig at være meget smartere end at købe elbil. Ved at privatlease din elbil, slipper du nemlig for alle faldgruberne og risici der er forbundet med køb af elbil.

Se også: Test og anmeldelse af elbiler

Der er efterhånden et stort udvalg af elbiler i Danmark og priserne er faldende. Der er gode tilbud køb af elbiler, men der er bestemt også skarpe leasingpriser at finde. Spørgsmålet er blot, hvilke elbiler der er bedst til prisen.

På mobilsiden tester vi løbende elbiler. De bliver testet i en hel uge, hvor de grundigt bliver gennemgået med lys og lygte, og hvor de erstatter vores egne privatbiler.

Det hele ender ud i en stor og grundig test af hver elbil, hvor vi bedømmer dem efter 10 kvalitetsparametre. Samtidig holder vi et skarpt øje med de aktuelle leasingpriser og tilbud på markedet.

På den måde kan vi vise jer de elbiler, der klarer bedst i test og som kan privatleases for cirka 4.000 kroner per måned.

Se også: Sammenlign aktuelle leasingtilbud på alle elbiler

De bedste leasingtilbud på elbiler til 4.000 Kroner 

Listen nedenfor er ikke en rangering. Formålet med listen er blot at kaste lys over de fem bedste elbiler, der – lige nu – kan privatleases for cirka 4.000 kroner per måned.

Privatleasing af Volvo EX30

Volvo EX30

Volvo EX30 er en SUV i bybilklassen. En nydelig og topmoderne elbil, der scorer 80 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 274.000 kroner og kan privatleases fra 3.795 kroner per måned.

Volvo EX30 er SUV og lille familiebil med en rækkevidde på 344 kilometer, 272 hk og et bagagerum på 318 liter. Læs test af Volvo EX30.

Ved at privatlease Volvo EX30 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den. 

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Volvo EX30

Privatleasing af Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er en hatchback i bybilklassen. En velkørende og komfortabel elbil med et rigtig godt infotainmentsystem fra Google, der scorer 80 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster fra 264.990 kroner og kan privatleases fra 3.195 kroner per måned.

Vi anbefaler dog varianten med Techno-udstyrpakke, hvor man blandt andet får større infotainmentskærm med Google. Denne variant kan privatleases fra 3.595 kroner per måned.

Renault Megane E-Tech Electric kører op til 442 kilometer på en opladning, har 220 hk og scorer topkarakter i crashtest hos Euro NCAP. Læs test af Renault Megane Electric.

Ved at privatlease Renault Megane E-Tech Electric får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den. 

Aktuelle tilbud på privatleasing af Renault Megane E-Tech Electric

Privatleasing af Kia Niro EV

Kia Niro
Kia Niro EV

Kia Niro EV er en SUV i mellemklassen. En komfortabel og praktisk elbil, der scorer 77 uf af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 314.900 kroner og kan privatleases fra 3.695 kroner per måned.

Kia Niro EV er en rummelig familiebil med 460 kilometer rækkevidde, 204 hk og 475 liter bagagerum. Læs test af Kia Niro EV.

Ved at privatlease Kia Niro EV får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den. 

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Kia Niro EV

Privatleasing af Volkswagen ID.3

Ny Volkswagen ID.3 2023

Volkswagen ID.3 er en hatchback i bybilklassen. En praktisk lille, men stadig overraskende rummelig, elbil, der scorer 75 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 299.995 kroner og kan privatleases fra 3.799 kroner per måned.

Volkswagen ID.3 er en bybil, men rummelig nok som en lille familiebil. Den kører 431 kilometer på en opladning, har 204 hestekræfter og et bagagerum på 385 liter. Læs test af Volkswagen ID.3.

Ved at privatlease Volkswagen ID.3 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den. 

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Volkswagen ID.3

Privatleasing af BYD Atto 3

BYD Atto 3
BYD Atto 3

BYD Atto 3 er en SUV i mellemklassen. En rummelig og komfortabel elbil, der scorer 78 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 285.095 kroner og kan privatleases fra 3.695 kroner per måned.

BYD Atto 3 er en prisbillig familiebil med en god rummelig kabine med interiør i god kvalitet. Den er desuden proppet med udstyr. Rækkevidden er på 420 kilometer, den har 204 hk og et bagagerum på 440 liter. Læs test af BYD Atto 3.

Ved at privatlease BYD Atto 3 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den. 

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af BYD Atto 3