De mest ventede elbiler i 2023

Der er kommet mange spændende nye elbiler til Danmark i år, men flere venter lige om hjørnet. Vi et kig på vores mest ventede elbiler i resten af 2023.

De mest ventede elbiler i 2023

Der er mange spændende elbiler i vente i resten af 2023. Her tager vi et kig på de elbiler, som vi er på redaktionen ser allermest frem til.

Se også: Alle kommende elbiler i 2023 og frem

Billige små elbiler, familievenlige elbiler, store luksuriøse elbiler, elbiler med ny teknologi – der er meget at glæde sig til ved fremtidens elbiler, der kommer i mange størrelser og typer.

Mange nye elbiler er blevet introduceret i de første 7-8 måneder af 2023, men det slutter ikke her. Der er nemlig mange andre interessante elbiler på vej – faktisk nogle af årets mest spændende biler, hvis du spørger os. Dem tager vi herunder et kort kig på.

Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7

Volkswagens ID.7 og ID.7 Tourer er uden tvivl nogle af de mest ventede elbiler i 2023. Med en rækkevidde helt op til 700 kilometer, hurtig opladning, helt nyt infotainmentsystem og forbedret interiør ser vi meget frem til at kigge nærmere på ID.7, der kunne blive et hit blandt familier – hvis altså prisen bliver overkommelig.

Læs mere om Volkswagen ID.7 her

MG4 Electric Extended Range

MG4 Electric

MG4 Electric er i dag en af de billigste og bedste elbiler i sin klasse i Danmark. En rækkevidde på 350 kilometer er dog for nogle for lidt. Senere i år kommer en ny variant med et større batteri med en længere rækkevidde.

MG4 Electric Extended Range har et 74,4 kWh batteri, som øger rækkevidde til 520 kilometer (WLTP). Prisen skulle ikke være meget højere end den normale MG4 Electric Luxury.

Læs mere om MG Electric her

BYD Dolphin

BYD Dolphin

Dolphin er en af de elbiler vi har gået og ventet på i 2023. BYD har endelig afsløret priser på lille delfinbil, og det ser meget fornuftigt ud.

Den lille elektriske hatchback og bybil har en WLTP-rækkevidde på op til 427 kilometer og et spændende udvendigt og indvendigt design. Men det er prisen fra 234.995 kroner, der får den til at virke ekstra interessant.

Læs mere om BYD Dolphin her

Kona Electric

Ny Hyundai Kona Electric (2023)

Når Hyundai lidt senere i år er klar med en ny elektrisk Kona, er det med store designændringer. Kona Electric 2023 er større og mere plads, har helt nyt design, rækkevidde omkring 500 kilometer og et meget flottere interiør.

Med den rigtige pris kunne Kona Electric (2023) blive en kæmpe hit herhjemme.

Læs mere om Hyundai Kona Electric (2023)

Kia EV5

Kia EV5
Kia EV5

Designmæssigt minder EV5 om den store SUV EV9, men er en meget mere interessant bil. Den er nemlig både størrelsesmæssigt og prismæssigt en forventet konkurrent til Tesla Model Y og andre populære elbiler i den klasse. Den skiller sig ud med dens kantede design og nye teknologi.

Kia EV5 lanceres den 25. august.

Læs mere om Kia EV5

BMW i5

BMW i5

BMW har lavet nogle utroligt velkørende elbiler – og vi forventer ikke, at i5 er en undtagelse. BMW i5 kommer med BMWs Curved Display og det nye infotainmentsystem, over 600 hestekræfter, rækkevidde på op til 582 kilometer og lynhurtig 205 kW DC-opladning. Med en pris fra 625.822 kroner er det dog ikke en elbil for alle og enhver.

Læs mere om BMW i5

Audi A6 Avant e-tron

Audi A6 Avant e-tron
Audi A6 Avant e-tron

Hvorfor er Audi A6 Avant e-tron på vores liste over de mest ventede elbiler i 2023? Bare se på den.

Audi A6 Avant e-tron ser fantastisk ud – og så er der stor mangel på elektriske stationscars. Den forventes at byde på 700 kilometer rækkevidde, hurtig opladning med 800 V-opladningsteknologi og anden ny og spændende teknologi.

Læs mere om Audi A6 Avant e-tron