Fiat Grande Panda lanceret: Elektrisk bybil til en skarp pris

Fiat Grande Panda er en elektrisk SUV og bybil, der vil friste med flot design og en skarp pris. Se første specifikationer og billeder af Grande Panda.

Fiat Grande Panda lanceret: Elektrisk bybil til en skarp pris

Fiat er nu klar med deres seneste bud på en budgetvenlig elbil, der skal konkurere mod det voksende udvalg af kinesiske elbiler. Her er de første specifikationer og billeder af Fiat Grande Panda samt en forventet pris.

Se også: Alle elbilproducenter og deres elbiler i Danmark

Specifikationer på Fiat Grande Panda

Fiat er endnu ikke klar til at afsløre alt om Grande Panda endnu, men viser kun en smule af den frem. Specifikationerne på Grande Panda forventes dog at være tæt på Citroën e-C3, som den deler platform og dele med.

Den SUV-lignende Grande Panda erstatter ikke den almindelige Panda med benzinmotor, som har været til salg i Europa i sin nuværende form siden 2011 – og som vil være i produktion indtil mindst 2027.

I stedet er Grande Panda den første i en ny “familie” af Fiat Panda-modeller, da producenten arbejder på at få et større udvalg af elbiler.

Grande Panda er bygget på Stellantis’ STLA-platform, der er en ren elektrisk platform. Designet er nyt og langt mere vovet for Fiat, der gerne skal kunne gøre opmærksom på sig selv i et marked, hvor konkurrencen er enorm.

Den 3,99 meter lange Grande Panda er en SUV, bybil og mindre familiebil. Designet er moderne og samtidig moderne, med en blanding af retro Fiat-logoer, LED-lygter og et meget kantet design.

Baseret på informationer om Citroën e-C3 forventes Fiat Panda Grande at få en 83 kW elmotor, 44 kWh LFP-batteri og 320 km WLTP-rækkevidde.

Se også: Alle elbiler fra Fiat i Danmark

Billeder af Fiat Grande Panda

Her er de første billeder af Fiat Grande Panda.

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Hvad vil Fiat Grande Panda koste i Danmark?

Fiat Grande Panda er endnu ikke officiel og der er derfor heller ikke en pris på den. Det er dog absolut nødvendigt, at den prissættes skarpt, hvis den skal opnå forbrugernes interesse. Flere billige kinesiske elbiler har kurs mod Europa, og der er også flere attraktive små elbiler på vej fra europæiske producenter. Vi gætter på, at Fiat Grande Panda vil få en pris lige under 200.000 kr.

Hvornår den kommer er der heller ikke informationer om endnu. Stellantis skriver dog, at det europæiske marked er deres første prioritet.

Se også: De billigste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den
Ladeløsning til elbil med Zaptec ladeboks