Fisker Ronin får over 900 kilometer rækkevidde

Ronin er en kommende elektrisk sporty sedan fra Fisker med over 900 km rækkevidde og plads til fem personer. Fisker Ronin lanceres snart.

Fisker Ronin får over 900 kilometer rækkevidde

Fisker, der så småt er gået i gang med at levere deres første elbil, teaser nu for en kommende model. Den kommende Fisker Ronin er en elektrisk GT-model med plads til fem personer og lang rækkevidde.

Se også: Se alle elektriske sedaner

Elektrisk GT med lang rækkevidde

Der er vist ingen tvivl om, at Ronin bliver en noget anden elbil end Ocean og Pear, som er de to andre modeller fra Fisker. Ronin er en premium GT med meget lang rækkevidde og strømlinet design.

Henrik Fisker har tidligere delt informationer om den kommende Ronin, men nu er der altså lidt mere. I et opslag på Instagram skriver Henrik, at Ronin er en elektrisk GT med plads til 5 personer og en rækkevidde på 600 mil (965 kilometer).

Henrik har tidligere fortalt, at Ronin også får ekstremt hurtig acceleration og skulle klare 0-100 km/t på mindre end to sekunder.

Ligesom med Ocean vil et vegansk interiør og blive bygget med andre genbrugsmaterialer.

Læs også: Test af Fisker Ocean: Dansk ejer giver sin anmeldelse

Går efter Tesla Model S og Polestar 5

Hvor elbilen Ocean vil konkurrere mod en populær elbil som Tesla Model Y, vil Ronin konkurrere mod Teslas premium sedan, Model S.

Og passer informationerne fra Henrik Fisker, så får Ronin rækkevidde og acceleration, der slår Teslas topmodel.

Fisker Ronin får dog også konkurrence fra Polestar 5, BMW i5, Mercedes-Benz EQS, Lucid Air og andre premium GT-biler.

Fisker Ronin koncept.

Fisker Ronin præsenteres i starten af august

I samme opslag fortæller Henrik Fisker, at Ronin vil blive præsenteret den 3. august. Vi sidder klar til at dele alt fra eventet med jer på datoen.

Se også: Bliv klogere på elbilforsikringer