Fisker sænker prisen på Ocean Extreme med 78.000 kr.

Fisker annoncerer nye danske priser: Mens Extreme bliver markant billigere, stiger de billigere Sport- og Ultra-varianter til gengæld i pris. Se de nye danske priser på Fisker Ocean.

Fisker sænker prisen på Ocean Extreme med 78.000 kr.

Det bliver enten dyrere eller billigere at købe en Fisker Ocean, alt efter hvilken model du har udset dig. I en pressemeddelelse annoncerer bilproducenten nemlig prisændringer i Danmark.

Se også: Se priser og specifikationer på Fisker Ocean

Fisker Ocean Sport og Ultra bliver dyrere

Indstigningsmodellen, Fisker Ocean Sport, har hidtil kostet 329.280 kroner, men det slutter altså snart. Fra 6. november koster Fisker Ocean Sport 349.000 kroner i Danmark, og dermed bliver den 19.720 kroner dyrere. Det er en prisstigning på 6 procent.

Også Ultra-varianten med et større nikkel-mangan kobolt-batteri (MNC) på 106,5 kWh stiger i pris. Før kostede den 449.281 kroner, men fra 6. november koster Fisker Ocean Ultra 455.000 kroner. Det er en prisstigning på 5.719 kroner eller 1,3 procent.

Se også: Se bedste forsikring til elbiler

Fisker Ocean Extreme bliver til gengæld billigere

Det er dog ikke kun dårlige nyheder, for den ypperste udstyrsmodel, Fisker Ocean Extreme, er nemlig blevet billigere.

Den nye pris på Fisker Ocean Extreme er 529.000 kroner. Det er et prisfald på hele 77.912 kroner eller 12,8 procent procent. Hidtil har prisen nemlig heddet 606.912 kroner.

Modsat de to andre udstyrsvarianter er prisen på Extreme gældende med øjeblikkelig virkning. Derfor vil kunder, som allerede har bestilt varianten, modtage en godtgørelse på prisforskellen.

“Det er vigtigt, at Fisker reagerer på konkurrenceforholdene på det hurtigt voksende marked for elbiler. Vi ønsker, at vores kunder skal have større adgang til Ocean og kunne drage fordel af den spændende kombination af innovative funktioner, iøjnefaldende design, bæredygtige materialer og klassens førende udvalg,” siger danske Henrik Fisker, der er bestyrelsesformand og administrerende direktør i selskabet.

Se også: Den billigste ladeløsning for elbiler

Forøger rækkevidden på Ocean Ultra med 80 km

I samme ombæring kan Fisker også annonceret, at Fisker Ocean med en hidtidig WLTP-rækkevidde på 610 km har overgået producentens egne forventninger og fået opjusteret WLTP-rækkevidden.

Nu har Fisker Ocean Ultra en rækkevidde på hele 690 km. Det er en forøgelse på 13 procent.

Se også: Stort galleri af Fisker Ocean