Elektrisk Ford Puma: Fords billigste elbil lanceres i år

Senere i 2024 vil Ford præsentere en helt elektrisk Puma, der er deres vigtigste elbil hidtil. Se de rygtede specifikationerne på Ford Puma Gen-E.

Elektrisk Ford Puma: Fords billigste elbil lanceres i år

Senere i 2024 vil Ford løfte sløret for deres mindste og billigste elbil, nemlig en elektrisk Puma. Den elektriske udgave af den lille bil kommer til at hedde Puma Gen-E.

Se også: Priser, specifikationer og bedømmelser på populære elbiler

Puma Gen-E er Fords første lille elbil

Ford har netop løftet sløret for en ny udgave af Puma, der er en lille bil af typen crossover med et friskt og sporty design. Det bliver dog mere interessant, når Ford senere i år vil lancere Puma som elbil.

Ford har nemlig afsløret, at Puma i 2024 for første gang nogensinde bliver helt elektrisk. De har samtidig afsløret, at navnet på elbilen bliver Ford Puma Gen-E.

Men hvad ved vi egentlig om den elektriske Ford Puma? Først og fremmest bliver den Ford billigste elbil til dato.

Puma’en er en bybil og lille familiebil, der går op imod elbiler som Volvo EX30, Renault Megane E-Tech Electric, Peugeot e-308 samt den kommende Tesla Model 2.

Ford har endnu en elbil på programmet, som præsenteres senere i år. Her er det en sporty crossover, der forventes at være en nyfortolkning af den ikoniske Capri.

Se også: Rygter og nyt om kommende elbiler i 2024

Specifikationer og rygter om Ford Puma Gen-E

Vi ved endnu ikke, hvordan det lille elektriske Puma vil se ud. Vi forventer dog, at den vil have et design lignende den elektriske Explorer, men selvfølgelig mindre.

Rygterne fortæller, at Ford Puma Gen-E vil få en rækkevidde på cirka 400 kilometer og have 100 kW DC-opladning.

Dertil vil den have Fords eget SYNC4 infotainmentsystem med 12 tommer infotainmentskærm og 12,8 tommer førerskærm. Der vil være understøttet trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Se også: Elbiler Bedst i Test i Danmark

Pris på Ford Puma Gen-E

Den elektriske Ford Puma Gen-E forventes at få en dansk pris fra cirka 275.000 kroner. Ford har ikke oplyst en dato for lanceringen af Ford Puma Gen-E, men blot at det sker senere i 2024.

Se også: De billigste elbiler i Danmark i 2024

Vi anbefaler:
Vælg den rigtige forsikring til din elbil