Store opgraderinger til Ford Mustang Mach-E 2024

En ny 2024-udgave af Ford Mustand Mach-E byder på store opgraderinger: Større ydeevne, længere rækkevidde og hurtigere opladning.

Store opgraderinger til Ford Mustang Mach-E 2024

Den niende mest solgte elbil i Danmark i 2023 er netop præsenteret i en ny 2024-udgave, der byder på flere forbedringer.

Se også: Alle elbiler fra Ford i Danmark

Mach-E er nu hurtigere end Model Y

Blandt opgraderinger er længere rækkevidde, hurtigere opladning og ikke mindst større ydeevne med en såkaldt “Performance Upgrade”.

Ford vil meget gerne kunne sige, at deres Mach-E er hurtigere end Model Y – og det er den nu. Man kan til Mustang Mach-E GT få en “Performance Upgrade” til 1.000 dollar, som giver den større ydeevne. Det får 0-100 km/t tiden ned på 3,3 sekunder, hvor Model Y Performance klarer det på 3,7 sekunder.

Designet ser ud til at være identisk, bortset fra et nyt fælgdesign.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Længere rækkevidde og hurtigere opladning 

Ford Mustang Mach-E i RWD-varianten kan nu presse 402 km ud af standardbatteriet og 515 km med det store batteri batteri. Det svarer til en forbedring på 32 km i forhold til den nuværende model.

AWD GT-versionen kører nu 451 km på en opladning, hvilket er 16 km længere.

Den længere rækkevidde skyldes ikke ændringer på batteriet, men derimod en forbedret bagmotor og andre effektivitetsforbedringer under motorhjelmen, som Ford ikke har udspecificeret.

Lynopladningstiden fra 10 til 80 % for 72,6 kWh batteriet er reduceret med næsten 6 minutter og tager nu lidt over 32 minutter.

Det store batteri på 91 kWh skal bruge 36 minutter til det samme, som svarer til en forbedring på 9 minutter.

Se også: Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2025

Ny Mustang Mach-E 2024 : Pris og tilgængelighed

Hvornår kommer den nye Ford Mustang Mach-E til Danmark og hvad bliver prisen? Det har vi desværre ikke nogle informationer om. Vi opdaterer artiklen, når vi ved mere.

Ford Mustand Mach-E koster i øjeblikket fra 399.990 kroner. Der er også et attraktivt privatleasingtilbud på Mach-E i øjeblikket.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Hvilke elbiler er Bedst i Test?
Hvilke elbiler er de billigste på markedet?
Find bedste og billigste ladeboks til hjemmet