Privatleasing hitter: 5 gode leasingtilbud på elbiler

Både privatleasing og elbiler vokser hos danskerne i popularitet. Se de fem bedste tilbud på privatleasing af elbiler lige nu.

Privatleasing hitter: 5 gode leasingtilbud på elbiler

Privatleasing har aldrig været mere populært, end det er her i starten af 2024 –  det samme gælder elbilerne. Der er specielt store fordele ved at lease en elbil, hvor man slipper for bekymringer om batterinedbrydning, gensalgsværdi, teknologisk udvikling og mere til.

Er du også fristet af at lease en elbil? Vi har fundet frem til de fem aktuelt bedste tilbud på privatleasing af elbiler, som du kan læse mere om nedenfor.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Privatleasing hitter i Danmark – med god grund

Flere og flere danskere vælger at privatlease deres nye bil. Faktisk er næsten en fjerdedel af alle nye biler i februar 2024 privatleaset.

Tilbage i 2021 og 2022 udgjorde andelen af privatleasing henholdsvis 13 og 13,7 procent af de samlede nyregistreringer. I 2023 var andelen vokset til 19,6 procent.

De seneste tal viser, at privatleasing bliver ved med at blive mere populært. I februar 2024 var andelen af privatleasede nye biler på 24 procent.

Og der er god grund til, at flere og flere danskere vælger at lease deres bil, specielt når det gælder elbiler. Der er nemlig store fordele ved at lease elbil, fremfor at købe den.

Ved leasing skal man ikke bekymre sig om gensalgsværdi, slitage på batteriet, den teknoliske udvikling, service og du kan også lettere skifte til en nyere og bedre model.

Er du fristet af at lease en elbil? Vi har fundet det fem bedste leasingtilbud lige nu. Kig med nedenfor.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E er en crossover/SUV i mellemklassen. En rummelig og komfortabel elbil med lang rækkevidde og plads til 5 personer, der scorer 79 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Læs test af Ford Mustang Mach-e.

Ford Mach-E kan lige nu privatleases fra 4.995 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer inkluderet.

I leasingtilbuddet får man modellen med stort batteri (600 km rækkevidde) og teknologipakke+.

Se også: Specifikationer, udstyr og pris på Ford Mustang Mach-E

Ved at privatlease Ford Mustang Mach-e får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Ford Mustang Mach-e

BYD Dolphin

BYD Dolphin

BYD Dolphin er en hatchback i bybil-klassen, men imponerer på trods af en lille større med dens rummelighed. BYD Dolphin scorer 77 ud af 100 i test.

Se også: Test af BYD Dolphin

BYD Dolphin kan privatleases fra kun 2.495 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Dolphin er stor nok til, at kunne være en lille familiebil. Dolphin har en flot rækkevidde på 427 kilometer (WLTP) og lader fra 30-80 procent på 29 minutter. Bagagerummet er på 345 (430 liter, hvis man regner opbevaringsrummet under selve bagagerummet med, og kan udvides til 1.310 liter.

Dolphin er en veludstyret lille elbil, der også har en fin ydeevne med 204 hestekræfter og klarer 0-100 km/t på 7 sekunder. Tophastigheden er 160 km/t.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af BYD Dolphin

Ved at privatlease BYD Dolphin får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på BYD Dolphin

Renault Megane E-Tech Electric 

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er en hatchback i bybil-klassen med et skønt design og en kabine med 5 siddepladser. Megane E-Tech Electric får 80 ud af 100 i test.

Se også: Test af Renault Megane E-Tech Electric

Megane E-Tech Electric kan privatleases fra kun 3.195 kroner per måned med en udbetaling på 0 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Megane Electric har et 60 kWh batteri, der giver den en rækkevidde på 442 kilometer. Den yder 160 kW (220 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Renault Megane Electric

Ved at privatlease Renault Megane E-Tech Electric får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Renault Megane E-Tech Electric

Honda e:Ny1

Honda e:Ny1

Honda har netop sat både købsprisen og leasingprisen meget ned på elbilen e:Ny1. Honda e:Ny1 er en SUV i mellemklassen og en mindre familiebil.

Honda e:Ny1 kan privatleases fra kun 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 0 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

e:Ny1 har en rækkevidde på 412 kilometer. Den yder 150 kW (204 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,6 sekunder. Der er 5 siddepladser og et bagagerum på 361 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Honda e:Ny1

Ved at privatlease Honda e:Ny1 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Honda e:Ny1

Nissan Ariya

Nissan Ariya
Nissan Ariya

Nissan Ariya er en crossover/SUV i mellemklassen. En rummelig, komfortabel og praktisk elbil med god plads. Der er siddepladser til 5 personer. Ariya scorer 79 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Læs også: Test af Nissan Ariya

Lige nu kan man lease en Nissan Ariya fra 4.195 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer. Her får man Engage med det lille batteri.

Man kan også vælge Engage med 87 kWh batteri, som koster 4.595 kroner per måned med samme udbetaling og kilometer.

Ariya har en rækkevidde op til 536 kilometer. Der er 5 siddepladser og et bagagerum på 468 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Nissan Ariya

Ved at privatlease Nissan Ariya får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Nissan Ariya