Hyundai på vej med ny forbedret Ioniq 5

Hyundai er på vej med en ny Ioniq 5, der menes at blive præsenteret her i starten af 2024. Den nye Ioniq 5 får flere forbedringer og designændringer.

Hyundai på vej med ny forbedret Ioniq 5

Hyundai er på vej med nye elbiler, heriblandt en lille og billig Ioniq 2. Men inden vi kommer dertil, vil Hyundai lancere en opdateret Ioniq 5, der kommer med ændret design og en forventet længere rækkevidde.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Ny Hyundai Ioniq 5 lige på trapperne

Hyundai var meget vovede, da de tilbage i 2021 løftede sløret for Ioniq 5. Elbilerne var en mulighed for flere bilmærker til at genopfinde sig selv og stare på en ny, heriblandt Hyundai.

Designet på Ioniq 5 var en gamechanger for Hyundai, som bilen er blevet rost meget for. Det er dog ikke det eneste, der er godt ved Ioniq 5, der er en utrolig gennemført bil og en af de bedste familiebiler på markedet i dag.

Læs test og anmeldelse af Hyundai Ioniq 5

Lige nu kan man købe en Hyundai Ioniq 5 og Ioniq 6 til nedsat pris, hvis det kan friste. Ellers kan du se andre gode tilbud på elbiler her.

Det er ikke fordi, at 2021-designet på Ioniq 5 trænger til en opdatering, for den er stadig en nydelig bil. Men Hyundai er på vej med en ny model, der dog får et nærmest identisk design.

Se også: Test og anmeldelser af de nyeste elbiler i Danmark

Her kan man se bilen blive testet:

Længere rækkevidde, større ydeevne?

Hvad kan vi forvente os at ændringer under motorhjelmen? Ioniq 5 er en af de hurtigste på markedet, når det kommer til opladning, og her forventes intet nyt.

Faktisk er der angiveligt ikke de store ændringer, i forhold til den nuværende version. Den får angiveligt samme batteri på 77,4 kWh, men kan muligvis give lidt længere rækkevidde end de 507 kilometer, den byder på nu. Dette skyldes effektivitetsforbedringer og muligvis også et mere aerodynamisk design.

Læs mere om den kommende Hyundai Ioniq 5 her

Pris og tilgængelighed?

Den nye Hyundai Ioniq 5 forventes at få samme pris som den nuværende. Så forvent en pris omkring 375.000 kroner. Den forventes præsenteret i starten af 2024 og være klar til salg senere på året.

Se også: Seneste nyt om elbiler der kommer i 2023, 2024 og 2025

Vi anbefaler:
Stor guide til opladning af elbil hjemme
De billigste elbiler på vejene
Få den bedste og billigste elbilforsikring