Jeep Wagoneer S med 600 km rækkevidde lanceret

Jeep viser nu elbilen Wagoneer S frem sammen med de første specifikationer. Jeep Wagoneer S får 600 km rækkevidde, 600 hk og udstyr i topklasse.

Jeep Wagoneer S med 600 km rækkevidde lanceret

Jeep er nu klar med deres næste elbil, der er den store og luksuriøse Wagoneer S. Jeep Wagoneer S har vilde specifikationer, nydeligt design og udstyr i topklasse.

Se også: Se priser, privatleasing og book prøvetur i nyeste elbiler

Jeep Wagoneer S er en enorm SUV

Er det en enorm SUV på el du er på jagt efter, kan Jeeps netop præsenterede Wagoneer S være noget for dig – hvis altså pengepungen er til det.

Jeep har ikke afsløret alle detaljer om den nye elbil endnu, men viser de første billeder af den og giver med enkelte specifikationer et indtryk.

Der er ingen tvivl om, at dette er en meget anderledes bil end Jeeps første elbil, Avenger, der er en lille byvenlig SUV.

Jeep Wagoneer S er fem meter lang og proppet med udstyr. Den kommer blandt andet med en lydsystem fra det amerikanske premiummærke McIntosh, der laver high-end lydanlæg. Der sidder hele 19 højtalere i kabinen i bilen.

Jeep Wagoneer S er bygget på en ny elbilplatform, nemlig Stellantis’ STLA Large, der er til de største elbiler.

Se også: Så billige er de billigste elbiler i Danmark

Enormt batteri og masser af power

Jeep Wagoneer S vil byde på et avanceret terrænstyringssystem, masser af hestekræfter, stort batteri og hurtig opladning.

Batteriet skulle være på op til 100 kWh, som giver den store SUV en rækkevidde på cirka 600 kilometer. Den kan muligvis også få 800 volt arkitektur og dermed meget hurtig opladning. Dette er der dog ikke flere detaljer om lige nu.

Wagoneer S får hele 600 hestekræfter, som presser den store bil fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder. Vi må håbe, at den også har fået nogle kraftige bremsekalibre.

Se også: Rygter, specifikationer og billeder af Jeep Wagoneer S

Hvornår kommer Jeep Wagoneer S?

Jeep Wagoneer S går i produktion i år og forventes leveret til de første amerikanske kunder. I løbet af 2025 kommer Jeep Wagoneer S til Europa.

Jeep Wagoneer S forventes at blive et alternativ til elbiler i den store mellemklasse, som BMW iX, Mercedes EQE SUV og Audi Q8 e-tron.

Se også: Rygter og nyt og kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Få bedste bilforsikring til elbil hos If