Her er de nye (højere) priser på Kia EV6

Kia er nu klar med nye priser på den populære og anmelderroste elbil EV6. Som de fleste andre elbiler er Kia EV6 blevet dyrere - se de nye priser.

Her er de nye (højere) priser på Kia EV6

Det har været ekstremt svært for Kia at levere den ellers populære elbil EV6, og den er stadig udsolgt på bilmærkets hjemmeside. Dog har Kia netop løftet sløret for nye priser, hvilket kunne betyde, at den er på vej tilbage. Her kan du se hvad en kia EV6 nu koster.

Læs også: Test af Kia EV6

Kia EV6 er blevet dyrere – se hvad den koster nu

Da Kia EV6 blev lanceret herhjemme sidste år, hvor den fik en vejledende pris fra 324.900 kroner. På grund af udfordringer med komponent- og chipmangel har modellen dog længe været utilgængelig. Derfor har man på Kias hjemmeside længe kunnet se den triste besked “Pris på vej”. Nu er der endelig nyt, for Kias prisark er blevet opdateret med en pris på EV6. Som man kunne forvente, at den nye pris højere.

Den billigste variant af Kia EV6, Standard Range RWD, koster nu fra 372.900 kroner. Det svarer altså til en prisstigning på 48.000 kroner.

Denne variant kommer med et 58 kWh batteri, der giver en rækkevidde på op til 394 kilometer WLTP. Den har én elektrisk motor, der yder 170 hestekræfter.

Vil man have en længere rækkevidde, skal man op i Long Range RWD eller Long Range AWD, der koster henholdsvist 399.900 kroner og 422.900 kroner. Det svarer til prisstigninger på 45.000 kroner og 43.000 kroner.

Upgrade pakke til Kia EV6

Kias EV6 er en veludstyret bil, som det ikke umiddelbart er nødvendigt at spendere ekstra på udstyr på. Men man kan tilvælge deres Upgrade Pakke, der koster omkring 32.000 kroner. Her får man ting som designdetaljer, el-bagklap, ambient belysning, el-justerbart førersæde, varme i bagsæder, ventilation i sæder, blindvinkel assistent, HDA II førerassistent og mere.

Leveringstid på Kia EV6?

Det tyder på, at det bliver leveringstider på elbiler hos flere bilproducenter begynder at blive kortere. Volvo har tidligere meldt ud, at de igen kan levere elbiler som normalt. Men hvordan ser det ud med leveringstiden på en EV6?

Ifølge Kias hjemmeside er EV6 stadig udsolgt og kan ikke bestilles. Vi har spurgt ind til leveringstiden hos Kia Danmark. Vi opdaterer artiklen, når vi hører tilbage fra dem.

Se også: Nyheder om elbiler