Kia vil give gratis opladning af elbiler

Sammen med samarbejdspartneren &Charge vil Kia tilbyde ejere af deres elbiler gratis opladning. Læs her hvordan det vil fungere.

Kia vil give gratis opladning af elbiler

En gratis omgang opladning på Kias regning? Det er nok de færreste ejere af en Kia-elbil, der takker nej tak til det tilbud. I et nyt samarbejde med opladningsplatformen &Charge er det netop Kias plan.

Læs også: Test af elbiler

Optjen til gratis opladning

Med &Charge er det muligt at optjene kredit, der kan bruges til opladning af en elbil fra Kia. Kreditten optjenes i første omgang ved at give feedback om kvaliteten af ladeoplevelsen i appen. Kredit der optjenes ved brug af &Charge kan bruges med Kia Charge-appen ved offentlige ladestationer.

På sigt vil det også være muligt at optjene point i forbindelse med køb via en række onlinebutikker.

“Ved at give feedback vil Kia-kunden ikke alene optjene gratis &Charge Kilometer til brug på offentlig opladning via Kia Charge-appen, men også hjælpe med at sikre, at det offentlige ladenetværk fungerer på det niveau, der kræves for at sikre progression af elektrisk mobilitet,” siger Sjoerd Knipping, der er Vice President Marketing & Product hos Kia Europe.

Kia &Charge-tjenesten vil i første omgang være tilgængelig i Østrig, Danmark, Tyskland, Spanien og Storbritannien fra januar 2023.

Se også: Den bedste markedsføring af elbiler

Kia vil gøre det let at oplade elbilen

I samme omgang skal det nye samarbejde gøres det mere simpelt at oplade en Kia-elbil. Kia er en af de første bilproducenter, der tilbyder direkte adgang til &Charge-platformen. Det nye partnerskab skal understøtte Kias ambition om at fjerne hindringer, der hæmmer væksten af elektrisk mobilitet.

&Charge skriver om deres egen platform, at målet er at gøre opladning mere pålidelig og mere behagelig. Med &Charge kan man bedømme ladestationer, dele erfaringer og være med til at forbedre opladningsoplevelsen for alle.

Ved at give feedback vil blive belønnet for med præmier, og i Kias tilfælde også med gratis opladning.

Se også: Nyheder om elbiler