Mini Aceman: Specifikationer, pris og lanceringsdato

Mini er på trapperne med Aceman, der er en moderne og rummelig elektrisk crossover. Se specifikationer, pris og lanceringsdato på Mini Aceman.

Mini Aceman: Specifikationer, pris og lanceringsdato

Endnu en ren elbil er på vej fra Mini, som netop har afsløret lanceringsdatoen for Aceman. Vi tager her et kig på den kommende kompakte familiebil, som Mini Aceman skulle være.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Specifikationer på Mini Aceman

Conceptbilen Aceman bliver snart virkelighed. Mini har afsløret, hvornår elbilen Aceman lanceres. Men hvordan bliver Mini Aceman egentlig? Vi kigger herunder lidt nærmere på den.

Mini Aceman er en elektrisk crossover/SUV i mellemklassen. Aceman er større end en Cooper – 192 mm længere, 23 mm bredere og 130 mm højere. Den vil have plads til 5 personer og vil have en fornuftig størrelse bagagerum.

Derudover vil Aceman have specifikationer, der minder meget om den nyeste Mini Cooper. Man vil kunne vælge mellem to batteristørrelser på 40,7 og 54,2 kWh, der forventes at give den en rækkevidde mellem 300 og 400 kilometer.

Lynopladning sker ved maksimalt 75 kW for det lille batteri og 95 kW for det store.

Man vil kunne vælge mellem to motorkonfigurationer på 135 og 160 kW, der driver bilens forhjul. 0-100 km/t sker på ned til 6,7 sekunder.

Mini Aceman vil blive tilgængelig i tre udstyrsvarianter, Classic, Exclusive og Sport.

Se også: Specifikationer, pris og billeder af Mini Aceman

Se også: De bedste prisfornuftige elektriske familiebiler i Danmark

Pris på Mini Aceman

Hvad vil den elektriske Mini Aceman koste? Den forventes at få en skarp pris, hvor den kan konkurrere med elbiler som Volvo EX30, Jeep Avenger, BYD Atto 3 og Hyundai Kona Electric.

Den bliver dog nok en anelse dyrere end disse alternativer. Der er ikke en officiel pris på Mini Aceman, men vi forventer en dansk pris fra 335.000 kroner.

Se også: Seneste nyt om elbiler der kommer i 2023, 2024 og 2025

Lancering af Mini Aceman

Der er endelig kommet en officiel lanceringsdato for Mini Aceman, der vil blive præsenteret den 24. april.

Se også: Test og anmeldelser af de nyeste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Stor guide til opladning af elbil hjemme
De billigste elbiler på vejene
Den bedste og billigste elbilforsikring