NIO ET7 vinder fornem pris ved Auto Awards 2022

Elbilerne hev priser ind ved Auto Awards 2022, hvor den nye NIO ET7 blev kåret som "Årets Teknologiske Frontløber". Se vinderne her.

NIO ET7 vinder fornem pris ved Auto Awards 2022

I går aftes løb prisuddelingsshowet Auto Awards 2022 af stablen i Cirkusbygningen i København, hvor producenter og danske virksomheder var mødt op i håbet om at vinde. En af vinderne var NIOs med deres elbil ET7, der blev Årets Teknologiske Frontløber. Her tager vi et kig på nogle af vinderne.

Det blev altså den nyankomne elbilproducent NIO, der løb med sejren med deres elektriske sedan ET7, som “Årets Teknologiske Frontløber”. Bilen var oppe mod konkurrenter som Tesla Model S, Mercedes-Benz EQS, Renault Megane E-Tech Electric, Kia EV6 GT og Volkswagen ID. Buzz.

Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør på Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien.

Læs også: Test og anmeldelse af NIO ET7

Samtlige vindere ved Auto Awards 2022. Foto: Sjørup Fotografi

Elbilerne hittede ved Auto Awards 2022

Det var ikke kun elbilproducenten NIO, der kunne tage en pris med hjem i går aftes. Også Volkswagen, BMW, Skoda og Mercedes gik derfra med den prestigefyldte statuette.

Renault, Polestar, Kia, Volkswagen, Skoda, Ford og Mercedes-Benz var nomineret til prisen “Årets Bilmærke”, hvor det var sidstnævnte der løb med sejren.

Årets Familiebil blev den fuldelektriske Skoda Enyaq iV, der samtidig er den mest solgte elbil i Danmark i 2022.

Vinderen af Årets Firmabil blev også en ren elbil, nemlig BMWs Gran Coupé i4. Læs vores test af BMW i4 her.

Prisen for Årets Miljøbil og Årets Varevogn gik den til samme bil, nemlig Volkswagens ID.Buzz.

Se også: Nyheder om elbiler