Nissan lancerer Ariya Nismo med 429 hk og større batteri

Nissan er nu endelig klar med den rygtede Ariya Nismo, der er en konkurrent til Tesla Model Y. Ariya Nismo har 429 hk og 91 kWh batteri.

Nissan lancerer Ariya Nismo med 429 hk og større batteri

Nissan har løftet sløret for nye topmodeller i Ariya-serien, der kommer med flere hestekræfter, større batteri og mere sporty interiør. Se specifikationer på Nissan Ariya Nismo.

Se også: Nyt om kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Nissan Ariya Nismo er kraftfuld og rummelig

Nissan har i Yokohama i Japan netop annonceret den rygtede Ariya Nismo, der bliver den kratigste og topmodellen af Ariya-elbilerne. Ariya Nismo blander sportslig og kraftfuld med rummelig og luksuriøs.

Den nye Nissan Ariya Nismo har fået flere opgraderinger i forhold til den normale Ariya, som giver den hurtigere acceleration, bedre køreegenskaber og mindre luftmodstand. Den har også fået designændringer udvendigt og indvendigt.

I forhold til den nuværende topmodel har Nismo-varianter 10 procent flere hestekræfter. Undervognen har fået en særlig tuning og den har e-4ORCE firehjulstræk og med 20-tommer stive aluminiumsfælge, giver bilen højere stabilitet.

Der er ikke kun forbedringer af ydeevne og køreegenskaber, for Ariya Nismo har også fået opgraderinger i kabinen. Nissan Ariya Nismo har en mere sporty kabine med sportsæder og materialer i høj kvalitet.

Nissan Ariya Nismo er et alternativ til Tesla Model Y Performance, Kia EV6 GT, Hyundai Ioniq 5 N og Ford Mustang Mach-E GT.

Se også: Se priser og book prøvetur i nyeste elbiler

Specifikationer på Nissan Ariya Nismo

Nissan Ariya Nismo kommer med flere tekniske opgraderinger. Først og fremmest et lidt større batteri på 91 kWh.

Nissan afslører dog ikke rækkevidden på Nismo, som også skulle være mere aerodynamisk. Den kommer dog i to varianter, NISMO B6 e-4ORCE og NISMO B9 e-4ORCE, hvor basismodellen har batteri på 66 kWh.

Topmodellen yder 320 kW /429 hk fordelt på alle fire hjul. Den har et drejningsmoment på 600 Nm. Den normale Ariya med firehjulstræk har 290 kWh / 388 hk og klarer 0-100 km/t på 5,1 sekunder. Hvor meget hurtigere den nye Nismo-variant er afslører Nissan ikke endnu.

Se også: Specifikationer, billeder og nyt om Nissan Ariya Nismo

Vi anbefaler:
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Bedste bilforsikring til elbil
Disse elbiler er bedst til prisen