Opel Frontera Electric lanceret: Billig og rummelig familiebil

Den nye fuldelektriske Opel Frontera Electric er en praktisk, rummelig og smart elektrisk SUV til en overkommelig pris. Se de første specifikationer.

Opel Frontera Electric lanceret: Billig og rummelig familiebil

Opel har netop løftet sløret for en kommende elektrisk Frontera, der vil kombinere praktikalitet for familien med en overkommelig pris.

Se også: Kommende elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Opel Frontera er en lille elektrisk SUV

Opel er klar med de første billeder og specifikationer på deres kommende elektriske SUV, den nye Opel Frontera Electric. Den nye bil præsenteres som en praktisk, rummelig og prisvenlig lille SUV.

Mens de fleste tekniske specifikationer ikke er blevet bekræftet, menes det, at Frontera Electric vil dele den nye ‘Smart Car’-platform, som allerede bruges af andre Stellantis-mærker, som for eksempel Citroën ë-c3.

Derfor forventer vi, at Opel Frontera Electric vil få et 44 kWh-batteri og en 112 hk-motor. Det vil give den lille nye elbil en rækkevidde på omkring 200 kilometer (WLTP).

Designmæssigt byder Frontera Electric på et moderne SUV-look med et funktionelt interiør. Den velkendte sorte Vauxhall Vizor-front giver Frontera en karakteristisk identitet med Eco LED-forlygter og Vauxhall-griffelogoet i midten. Andre steder er de markante hjulkasser med til yderligere at forstærke SUV’ens målrettede og moderne æstetik.

Indvendigt er der også fokus på det moderne look, kombineret med praktikalitet. I cockpittet sidder et nyt digitalt cockpit, Pure Panel, består af to 10″ skærme, hvor den ene fungerer som infotainmentskærm og den ande som førerskærm.

Se også: Alle elbiler fra Opel i Danmark

Med bagsæderne oppe er Fronteras bagagerum på 460 liter, og bagsædet kan lægges ned i en 60:40-løsning, hvis der skal være plads til både en bagsædepassager og lange genstande i bagagerummet. Lægger man begge bagsæder ned, er baggagekapaciteten på 1.600 liter. En tagræling kan tilkøbes og giver mulighed for at placere op til 200 kilo på taget.

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Skarp pris på Opel Frontera Electric?

Der er endnu ikke en pris på den kommende Opel Frontera Electric, men den forventes at få en meget skarp pris. Vi gætter på en pris på cirka 245-250.000 kroner.

Opel vil endnu ikke fortælle, hvornår Frontera Electric er klar i Danmark, men mon ikke det bliver i løbet af sommeren.

Se også: Her er de billigste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Ladeløsning med serviceaftale
Bedste ladeløsning på markedet
Priser, leasingtilbud og prøvetur i nyeste elbiler
Guide til opladning af elbil i hjemmet
Guide til den bedste elbilforsikring