Ny Polestar 2 får nye farver, fælge og interiør

Der åbnes nu op for bestillinger af Polestar 2 i en 2023-model, der ankommer med nye farver, fælge, nyt interiør og bedre ydeevne.

Ny Polestar 2 får nye farver, fælge og interiør

Efter at have lukket for bestillinger af elbilen Polestar 2, bliver der i nogle lande åbnet op igen – med nye muligheder. 2023-udgaven af Polestar 2 byder nemlig på flere nyheder, som blandt andet nye fælgdesign, farver og et lyst interiør. Ikke nok med det, er topmodellen af Polestar 2 også blevet endnu hurtigere. I denne artikel tager vi et kig på nyhederne i 2023-modellen af Polestar 2.

Se også: Test og anmeldelse af Polestar 2 (2022)

Nye farver, fælge og interiør til Polestar 2

Der er kommet nye muligheder, når en ny Polestar 2 skal konfigureres og bestilles. Der er endnu ikke åbnet op for konfiguration i 2023-modellen i Danmark, men det er kun et spørgsmål om tid.

Blandt nyhederne er to nye farver. Farverne Void og Moon er byttet ud med Jupiter og Space:

Polestar 2
Polestar 2 2023-model får farverne Jupiter og Space.

Som man kan se på billedet herover er der også kommet nye fælge til.

Man finder mange af de samme muligheder, når der skal vælge interiør i Polestar 2 (2023), bortset fra en enkelt. Ventilated Nappa leather Barley er skiftet ud med en Zinc-udgave, der er grålig og lysere.

Der er også mulighed for at vælge to nye fælgdesigns til Polestar 2, heriblandt nye 20 tommer fælge, der minder om dem fra konceptbilen O₂:

Polestar 2 (2023)
Polestar 2 (2023) med nye 20 tommer fælge.

Læs også: Polestar vil gøre op med den traditionelle bilforhandler

Polestar 2 (2023) er hurtigere

Som om Polestar 2 ikke var hurtig nok, bliver 2023-modellen endnu hurtigere. I december 2021 lancerede Polestar en opdatering til dual motor-udgaven af Polestar 2, der gav den flere hestekræfter og dermed hurtigere acceleration. Denne opdatering kostede 7.500 kroner. I 2023-modellen er opdateringen inkluderet, hvilket giver den en acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,4 sekunder.

I England kan man derudover konfigurer den billigere Polestar 2 med standard rækkevidde og enkelt elmotor med levering til november. Det kan muligvis betyde, at denne variant endelig kommer til Danmark.

Se også: Nyheder om elbiler