Polestar 5 afsløret på patentbilleder

Nye billeder viser det, man mener er produktionsversionen af Polestar Precept-konceptet - den nye sedan skulle rulle ud på vejene i 2022.

Polestar 5 afsløret på patentbilleder

European Union Intellectual Property Office (EUIPO) har offentliggjort patentbilleder af det, der ser ud til at vise produktionsversionen af Polestar 5. Polestar 5 er en elbil af typen sedan og den ventes at blive officielt præsenteret inden udgangen af 2022.

Designet ud fra Precept-konceptet

Helt som ventet ser det ud til, at Polestar 5 får et design og en stil, der grundlæggende minder om mærkets Precept-koncept fra for to år siden.

Selv om der ikke er noget modelnavn med i den designansøgning, som Polestar Performance AB har indsendt til EUIPO, er det let at se, hvordan udseendet af denne store sedan udvikler stilen fra Precept-konceptet.

Hvis man sammenligner den med det tidligere koncept, har bilen på disse billeder en fastback-form, delte boomerangformede forlygter og en baglygte i fuld bredde.

polestar 5

Se også: Anmeldelse af de nyeste elbiler

Rækkevidde på 500 kilometer

Polestars nye flagskib forventes som standard at have firehjulstræk takket være mindst to drivmotorer (en på hver aksel) og en rækkevidde på små 500 kilometer på en opladning ved hjælp af en stor batteripakke med en energikapacitet på mere end 100 kWh.

Du kan godt sætte næsten op efter flere oplysninger og læk om Polestar 5 i de kommende uger og måneder. Dem kan du naturligvis læse mere om her på mobilsiden.dk.

Se også: Hvordan fungerer selvkørende biler?