Polestar når stor milepæl og udvider i Danmark

Efter kun halvandet år i Danmark kan Polestar nu fejre 2.000 udleverede elbiler i Danmark. Dette skal fejres sammen med en dansk udvidelse.

Polestar når stor milepæl og udvider i Danmark

Efter kun halvandet år i Danmark kan elbilproducenten Polestar fejre 2.000 udleverede biler. Det vil blive fejret i forbindelse med åbningen af et nyt stort showroom i Nordsjælland.

Læs også: Test og anmeldelse af Polestar 2

Interessen for elbiler er enorm, mærker Polestar

Fra i morgen kører der 2.000 Polestar-elbiler rundt i Danmark. Nummer 2.000 vil nemlig blive udleveret i forbindelse med åbningen af det nye såkaldte Polestar Space, der åbnes i Nordsjælland. Det nye showroom for Polestars elbiler åbner i Autohuset Vestergaard i Nærum torsdag den 1. december.

Det er ikke helt tilfældigt, at det bliver placeret netop der. Der er efterspørgsel efter elbiler i hele Danmark, men især i Nordsjælland flokkes bilister og pendlere om de rene elbiler. Her har blandt andet Rudersdal Kommune og Gentofte Kommune, ifølge De Danske Bilimportører, de senere år toppet listen over kommuner med flest privatejede elbiler.

Det nye flotte Polestar Space i Nærum på Nærum Hovedgade 1 er allerede åbnet op for prøveture med mulighed for at begynde turen fra sin private adresse.

Her vil man også kunne opleve specialudgaven af Polestar 2, BST edition 270, der skal pynte det nye showroom hele december.

Polestar 2 BTS Edition
Polestar 2 BST edition 270.

Se også: Derfor er det en god idé at prøvekøre elbil

Flere elbilmodeller fra Polestar på vej

Indtil videre kan Polestar tilbyde elbilen Polestar 2, men flere er på vej. Polestar har for nylig løftet sløret for Polestar 3, der er en rummelig og sporty elektrisk SUV med en pris fra 800.000 kroner.

Senere hen kommer en mindre SUV Polestar 4 samt den luksuriøse GT-bil Polestar 5 og roadster’en Polestar 6.

Se også: Nyheder om elbiler